2777
2789
عنوان

شما هم با نوزاد انقدر مثل من گرفتار شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه دوستم سه سالشه همینه ،مامانش روانی شده

من دیگه رد دادم ، امروز نشستم ی دل سیر گریه کردم بخدا واقن حموم لازمم ابروهام پرررر شده خونم بمب خورده به هیچ کاری نمیرسم فقط صبح تا شب مشغول ساکت کردن بچمم

نگهداری از بچه اول اونقدرها هم سخت نیس وقتی دوتا باشن کارهات چند برابر میشه من سر دومی خسته شدم مادر بودن همینه سخت نگیر

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

عزیزم منم بچه م شدیداً بی قرار بود الان که یکسال و نیمشه تقریبا، بازم بی قراره کامل درکت میکنم

فقط بهت بگم بچه بیخود گریه نمی‌کنه ، علائم رفلاکس پنهان رو سرچ کن ببین شاید خدایی نکرده اون باشه، اسفند زیاد براش دود کن آیه الکرسی بخون، برو واسش دعا بگیر چشم نظر و... وجود داره ببر شاید آروم گرفت

بچه من هم کولیک داشت هم رفلاکس هم حساسیت به پروتئین گاوی ، هم حساسیت به کلی مواد غذایی دیگه ، دندون میخواست دربیاره کلی اذیت میشد سر هر دندون ، چندین بار مریض شد به مدت طولانی یه ماه یه ماه مریضه

با بدبختی تا اینجا رسیده ، شکر خدا ، سخت میگذره ولی میگذره

خدا بچمو بعد سالها بهم داده، فقط اینو بهت بگم مدل بچه ت نیست عمه شوهر منم می‌گفت بزار گریه کنه بعضی هامدلشونه ولی من طبق تجربه میگم بچه بی دلیل گریه نمیکنه ، گریپ میکسچر خارجی بهش بده روزی سه بار بده

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
عزیزم بچه ۴ماهه که سرش نمیشه بهانه چیه. اینجور بچها تو این سن اکثرا دل درد هستن.اینو متخصص کودکان که ...

ببین ۴ تا متخصص بردمش و اینکه هر دارویی بگی بهش دادیم بخدا ، بعد دل دردش نعره میزد پاهاشو میکوبید ، الان فقط نق نق می‌کنه

نگهداری از بچه اول اونقدرها هم سخت نیس وقتی دوتا باشن کارهات چند برابر میشه من سر دومی خسته شدم مادر ...

من باردارم نگران میشم اینا رو میخونم همش میگم خدا کمکم میکنه 

من دیگه رد دادم ، امروز نشستم ی دل سیر گریه کردم بخدا واقن حموم لازمم ابروهام پرررر شده خونم بمب خور ...

طبیعیه عزیزم

اینقدر هم با خودت تکرار نکن که به هیچ کاری نمیرسی،اولویت شما الان فقط رسیدگی به نوزادت هست،بعدش هم آشپزی کردن اونم بخاطر خودت که توان ادامه دادن داشته باشی.

دکتر دختر من همیشه می گفت که بچه های کوچک موقع نق زدن ممکنه درد داشته باشن. درد دندون، دردی که بخاطر رشدشونه(سرشون بزرگ میشه، استخوان ها رشد میکنن و ...)

به من گفته بود این جور موقع ها به اندازه نصف وزن قطره پاراکید بدم. یادم نیست از چند ماهگی اجازه این کار رو داده بود. 

ولی بهش که میدادم واقعا آروم میشد

2810