ناشکری نمیکنما فقط خسته ام از لحاظ روحی ، ۴ ماهشه از ۷ صبح گریه میکنه تا ۱۱ شب کلی دکتر بردیمش میگن هیچیش نیست مدلشه، تا دوماهگی که با شوهرم به خاطر کولیکش تا ۷ صبح می نشستیم ، دیگه دستام و کمرم درد گرفته به هیییییییییچ کاری نمیرسم ، ۴ ماهه ی اصلاح و ابرو نرفتم موهای بدنم رو نمیتونم شیو کنم شبم که میخوابه منم بی هوش میشم از خستگی تو شهر غریبم هیچ کس کمکم نیس حتی شوهرم یک دقیقه نگهش نمیداره، دلم میخواد فقط یک ساعت هنذفری بزارم تو گوشم برم قدم بزنم صدای گریه هاشو نشنوم واقعا خسته ام خسته...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه عزیزم مگه میشه مدلش باشه! حتما بچه یه مشکلی داره.منم پارسال همین روزهای شمارو داشتم تا اینکه به دستور یه پزشک که خدا رحمتش کنه فوت کرد. چهارتا قطره رو باهم بهش دادم واقعا بچم آروم شد
قطره پدی لاکت
قطره کلیکید یا کلیکِز
قطره دایمتیکون
قطره رامنو فلور
وقتی آروم شد دوتاشو قطع کردم فقط پدی لاکت دادم و کلیکید یا کلیکز فرقی نمیکنه.تا الان که یه سالشه دیگه گریه کولیکی نداشته