2777
2789

ناشکری نمیکنما فقط خسته ام از لحاظ روحی ، ۴ ماهشه از ۷ صبح گریه می‌کنه تا ۱۱ شب کلی دکتر بردیمش میگن هیچیش نیست مدلشه، تا دوماهگی که با شوهرم به خاطر کولیکش تا ۷ صبح می نشستیم ، دیگه دستام و کمرم درد گرفته به هیییییییییچ کاری نمیرسم ، ۴ ماهه ی اصلاح و ابرو نرفتم موهای بدنم رو نمیتونم شیو کنم شبم که می‌خوابه منم بی هوش میشم از خستگی تو شهر غریبم هیچ کس کمکم نیس حتی شوهرم یک دقیقه نگهش نمیداره، دلم میخواد فقط یک ساعت هنذفری بزارم تو گوشم برم قدم بزنم صدای گریه هاشو نشنوم واقعا خسته ام خسته...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا بزار بزرگ بشه میگی ای کاش نوزاد بود😬😩

پسرم سال بعد میره کلاس اول قشنگ سابیده میشم از مشق و درس 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
الان مشکلی نداره الکی گریه میکنه؟ ۴ماه بزرگ شده دیگه ماشالله سرش گرم نمیشه به چیزی؟ رنگی اینا بذاری ...

بزارمش زمین مدام برمیگرده ، تو گهواره ام بزارمش انقد تکون میخوره میفته پایین، بخدا شاید باور نکنی دو روزه نتونستم غذا درست کنم 

2810