2777
2789
چطور سندرمی ؟من فقط میل ب غذام وحشتناک میشه

عزمزم من دقیقا ۷روز قبل پریودیم شروع میشع از شروع پریود‌تا حالا که ۲۴سالمع بوده

دردکمر‌لگن بشدت طوری که گاهی وقتا انگارزایمان‌ میکنم"پف آلودشدن صورت وحالت‌غیرطبیعی‌چشمام"ورم"عصبی وگردشگری غیرطبیعی سر همه چیز بدشکل شدن"ازهمه بدتر‌گرگرفتگی وحشتناک‌یعنی داره برف میباره  من عرق میریزم‌میسوزم 

سردرد که فقط هم یع قسمت از سرمه نیمه س راست داره چشام درمیاد ژلفون‌میخورم همش

همینکه پریودشدم  همه س این نوسانات‌یهو میره عادی آروم خوشگل میشم

بخدا کابربسیار قدیمی هستم ولی گوشیمو پسرم ترکوند دیگه کاربری قبلیمو از دست دادم🤓با تشکر💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزمزم من دقیقا ۷روز قبل پریودیم شروع میشع از شروع پریود‌تا حالا که ۲۴سالمع بودهدردکمر‌لگن بشدت طوری ...

آیی 💔 عزیزم 🥺

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
بخاطر اینا گریه کردی؟

آره چون ورزشکار بودم دلم میخواست لباس های قشنگ بپوشم ولی الان تو خونه همش بلیز آستین بلند و شلوار و جوراب تنمه

ورزشم ول کردم

دعام کنین خدا به دعای شما گوش میده
گریه کنم؟من برای سندروم پیش از قائدگیم‌ خون گریه میکنم اصن خانوادمم‌ برام گریه میکنن😭خدا شاهده اگه ...

دقیقااااااااا دقیقاًاااا حرف دلمو زدی یعنی هفت روز از اونور حالم خرابه ۵ روزم قبلش از بدن درد و لرز و افسردگیش

منم خالی از ایراد نیستم عزیزم ولی این موی لامصب بد جور رو مخمه رنگ نکن عزیزم موهاتو باید تقویت کنی ج ...

دیگه از دستم رفت  شوهرم اسرار داره همش ولی دیگه فعلا پشت سرم مویی نیست رفت همش

معجزه شکر گزاری
2810