2777
2789
عنوان

شوهرم خرجایی که برای خانوادش میکنه را پنهان میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1959 بازدید | 152 پست
ووووو حالا نخوری مارو . شما یکم جای جبهه گرفتن فک کن . اسی جرئت نداره با پول شوهرش لباس زیر بخره پس ...

چرا درگیر یه لباس زیر هستی شما ؟ مطمئنان شوهر ایشون مایحتاج خونه رو تامین میکنه قبلا گفتم باید حرف های شوهر ایشون رو شنید تا درست تصمیم گیری کرد 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
خیلی بیشعورن ما رو چی فرض میکنند

امشب بهم گفت ی خبر بد دارم حقوقم ازین ک هست کمتره ک فهمیدم چرت میگ 

بعدم رفتیم خونه برادر شوهرم ک‌گفت اون پولی ک‌ازم میخواستی رو دادم مامان شوهرمم تایید کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وارد زندگی مشترک نشدم ولی با این سن کمم خیلی درد و مشکلات زندگی مشترک رو در پدر و مادرم کشیدم از ...

شما احتمالا یه زن داداش داری که مانع برادرته که براتون خرج کنه که دیدگاهت اینجوری شده 

ابشغالله بعد از ازدواج هم دیدگاهت همینجوری بمونه چ تغییر نکنه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
گشنه کسیه که چشماش تو کله پاچه مادر شوهرشه

جمع کن دیگه خیلی پرو شدی فکر کنم خانواده خودت امثال مادرشوهر من گدا گشنه ان صبح تا شب نقشه میکشن پسر خرجشونو بده واسه همین زورت اورده 

من ماهانه فقط 20 تمن از جقوقم قسطمیدم گدا گودوره هم نیستم مثل امثال شما

جان جانانم💗💕

چرا درگیر یه لباس زیر هستی شما ؟ مطمئنان شوهر ایشون مایحتاج خونه رو تامین میکنه قبلا گفتم باید حرف ه ...

سطح درکت واقعا پایینه لباس زیر مثاله . حالا هر چی وقتی زن ببینه مرد براش خسیسه ناراحت میشه برا بقیه ولخرج باشه . میتونی این جمله منو بفهمی؟ دوسه بار از روش بخون !!! برای کسی بد نمیخوام اما قلبا میخوام به حال امثال من و اسی دچار بشی 

بیشتر از x میدونی چیه؟x+1 خانم به جای سفر خارجی سفر داخلی میره که پولش تو جیبش بمونه به جای ماهی یه ...

99٪ این کارا تو خانوما کنسله 🤣 ناموصا خودت خندت نمیگیره ؟؟فقط زن ریخته تو بازار و بیرون ها 

دومت مرد ها هم این کار رو میکنن 

سن مگه مهمه ؟ عقل سنی که مهمه

آره اصلا جا شما تو این تاپیک نیس...چون هیچ تجربه ای از زندگی مشترک نداری نمیتونی قضاوت کنی..‌.در ضمن اگه منظورت سنی عقلی هست،باید بگم اونم در حد همون سن فیزیولوژیت هست

سن مگه مهمه ؟ عقل سنی که مهمه

شما تو کدوم اجتماع و دنیایی بودی چندتا کتاب علمی بجز برای کنکور و مدرسه خوندی تو چه حیطه ای فعالیت داشتی قانونا خانواده اول خانواده ای ک تشکیل میدی !!و خانواده دوم یا بستگان درجه یک میشن خانواده ای ک ازش اومدی حالا شما تو مرحله بلوغی هنوز و وابستگی ذهنیت سرجاشه کدوم علمی گفته مرد فقط نیاز جنسی زن هم عاشق میشه؟؟؟هزاران کیس مشاوره داشتم موردی ک شما گفتی ۱ در هزار ازدواج بسیار بسیار دلایل دیگ ای داره شما دو واحد تنظیم خانواده دانشگاه پاس کن اول بعد از ابعاد و اختیارات خانواده صحبت کن برای زنی ک ان سال متاهل مثل استارتر

وقتی طرف ازدواج می‌کنه پول خودشه و به تو چه نداریم اوکی میخواد مادرش باشه یا هر کس دیگه ای باشه تا خ ...

پدر من فوت کرده ، و از پول پدرم داریم استفاده میکنیم اما از یه طرفی هم برادرم با اینکه پول داریم برامون مرغ و ماهی میگیره اما خانمش کرم میریزه این از نظرت درسته؟ 

اگه بگی آره تو رو به خدا ، من به سلامت بای بای 

99٪ این کارا تو خانوما کنسله 🤣 ناموصا خودت خندت نمیگیره ؟؟فقط زن ریخته تو بازار و بیرون ها دومت مرد ...

چرا فکرمیکنی کنسله؟

مگه زن دشمن زندگی خودشه

مردبیرون از خونه کسب درامد میکنه 

خانم خونه هم تلاش میکنه مدیریت کنه 

یعنی هیچ تصوری از زندگی متاهلی نداری  

کی گفته زن واجب النفقه اوله اگه مرد یک نون داشته باشه هم مادرش گشنه باشه هم زنش اول باید زنشو سیر کن ...

پدر و مادر و فرزند هم واجب النفقه هستند چه ربطی داره🤣😂

شما احتمالا یه زن داداش داری که مانع برادرته که براتون خرج کنه که دیدگاهت اینجوری شده ابشغالله بعد ا ...

اتفاقا دقیقا اینطور هست اما زن داداشم در اون حدی نیست که با داداشم مقابله کنه 

2810