2777
2789
عنوان

شوهرم خرجایی که برای خانوادش میکنه را پنهان میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1836 بازدید | 152 پست
خانواده اسمش روشه شامل افرادی میشه که باهاشون تو یه خونه زندگی می کنی زن و شوهر باهم تو یه خونه زندگ ...

باشه تو راست میگی

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
اسی جان اصلا بحث عوض شد... ای باباراهکار منو خوندی یا نه ؟ همون کار رو بکن

اره خوندم گلم لایک کردم همسرم زیر بار نوشتن مخارج و اینجور برنامه ها نمیره گلم 

جان جانانم💗💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخییی داغمو تازه کردی 

من که جرات ندارم بگم آجیل می‌خوام ، شوهرم یادش نیفته باید واسه مامانشم بخره 

حالا مامانش با یه دونه گردو سرگیجه میگیره و اصلا نمیخوره

تو فریزر مون مرغ نداریم، میگه حقوق گرفتم دو تا مرغ بخرم بریم خونه مامانم کباب کنیم 

بماند پولهایی که میده و نمیگه ، هر ماه حقوقشو تا آخر خرج می‌کنه و هر وقتم میگم چکار میکنی، میگه مخارج بالاست و خرج شد 

من که حرومشون میکنم ، چون واااااقعا خودمون نیازمندیم

منم همین امشب فهمیدم شوهرم بدون خبر از من ب خانواده پول میده درصورتی ک بمن سخت میگیره درحالی ک من شا ...

خیلی بیشعورن ما رو چی فرض میکنند

جان جانانم💗💕

داره میگه بابت300 سرش غر زده! تازه خانم شاغله بعدشما میگی ربطی نداره؟

تو هنوز نفهمیدی من چی میگم بیخیالش داداش

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
گشنه کسیه که چشماش تو کله پاچه مادر شوهرشه

ووووو حالا نخوری مارو . شما یکم جای جبهه گرفتن فک کن . اسی جرئت نداره با پول شوهرش لباس زیر بخره پس قطعا از این ولخرجی ها ناراحت میشه .‌ببین تو خودت بودی بدتر میکردی شک نکن ایشالا حال اسی رو دچار بشی بعد بیای ببینم نظرت همینه یا نه . 

بابا طرف مادرشه دوست داره براش خرج کنه آخه به تو چه ..... پول برای خودشه

به توچه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بین زن و شوهر اینحرفا نیس،به تو چه وجود نداره خانم،چطور قسط و وام و مشکلات به زن ربط داره پول به زن ربط نداره تازه این خانم شاغل هم هس که دیگه بدتر صد در صد بهش ربط داره،پول خودش هس دیگه کدوم صیغه ای هس..لطفا اینو ترویج ندین

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
تو از کجا میدونی از پوشاک و خوراکش گذاشته؟ تو از کجا میدونی همسر اون چه قبض آب و گاز میده ؟ تو از کج ...

بیشتر از x میدونی چیه؟x+1 

خانم به جای سفر خارجی سفر داخلی میره که پولش تو جیبش بمونه 

به جای ماهی یه دست لباس دوماهی یه دیت لباس میخره که پولش تو جیبش بمونه 

همیشه راه برای خرج کردن پول هست

اگه کسی خرج نمیکنه بابت این نیست که نمی تونه خرج کنه،بابت اینه که میخواد سرمایه آیندش بشه

منم شوهرم اوایل خیلی اینطور بود.ولی اینقدر وام گرفتم که همه پولاش رو داره قسط میده

ما هم از وقتی وام هامون زیاد شد یکم آرامش دارم 🤣یعنی دیگه پولی نمیمونه که بخواد بده به مامانش 

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔
بابا طرف مادرشه دوست داره براش خرج کنه آخه به تو چه ..... پول برای خودشه

وقتی طرف ازدواج می‌کنه پول خودشه و به تو چه نداریم اوکی میخواد مادرش باشه یا هر کس دیگه ای باشه تا خانم خونه ناراضی باشه درست نیست این کار

ببین ، خانواده اول آدم مادر و پدر ، همسر دومین نفره اگر زلزله بیاد اول باید پدر مادر نجات بدی بعد هم ...

کی گفته زن واجب النفقه اوله اگه مرد یک نون داشته باشه هم مادرش گشنه باشه هم زنش اول باید زنشو سیر کنه چون واجب النفقه اوله یکم اطلاعاتتو ببر بالا 

2810