2777
2789
عنوان

شوهرم خرجایی که برای خانوادش میکنه را پنهان میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1836 بازدید | 152 پست
در موقعی میتونی با همسرت دعوا کنی که شکم تو و بچت پر نباشه انوقت حق اعتراض داری اما اینکه داره به ما ...

عزیزم همه مث شما گشنه یه لقمه نان نیستن ؛ خانم منظورش فراتر از درک شما بود گلم

خانومه رفته 300 تومن لباس خریده شوهرش سرش غر زده بعد بهش مربوط نیست که شوهرش پولشو چکار میکنه؟خانوم ...

تو از کجا میدونی از پوشاک و خوراکش گذاشته؟ تو از کجا میدونی همسر اون چه قبض آب و گاز میده ؟ تو از کجا میدونی همسر اون در ماه چقدر خرج زنش میکنه؟ 

باید صحبت های دو طرف رو شنید تا درست قضاوت کرد پس جبهه نگرید گفتم

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین ، خانواده اول آدم مادر و پدر ، همسر دومین نفره اگر زلزله بیاد اول باید پدر مادر نجات بدی بعد هم ...

خانواده اسمش روشه 

شامل افرادی میشه که باهاشون تو یه خونه زندگی می کنی 

زن و شوهر باهم تو یه خونه زندگی میکنن پس خانواده و اولویت اول هم میشن همونطور که زمان مجردی پدر و مادر اولویت اول هستن

خانومه رفته 300 تومن لباس خریده شوهرش سرش غر زده بعد بهش مربوط نیست که شوهرش پولشو چکار میکنه؟خانوم ...

به همین داذم چهار ساعت فکر میکنم بخدا قلبم درد گرفته حالا کاربر 18دسالخپه میاد میره رو اعصابم 

جان جانانم💗💕

وقتس بدهیش برای منه بیخود میکنه من شاغلم اما یرای خرید لباس پول نداریمپس نداره بیخود نگو داره

چرا ایطور میچتی سطح تحصیلاتت تا چقده

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

تو از کجا میدونی از پوشاک و خوراکش گذاشته؟ تو از کجا میدونی همسر اون چه قبض آب و گاز میده ؟ تو از کج ...

جبهه نمیگیره عزیزم ولش کن بنده خدا رو حرف ناحق میزنی نمیخام نظر بدی

جان جانانم💗💕

بابا طرف مادرشه دوست داره براش خرج کنه آخه به تو چه ..... پول برای خودشه

اون جاییش به اسی مربوطه که شوهره خرج زنش رو نمیده بعد برای خانوادش  ولخرجه!!! اگه یه نفر زن و بچشو تامین کنه هیچ اشکالی نداره برای خانوادش هم خرج کنه

دقیقا وشمایی که تجربه ای در رابطه با زندگی مشترک نداری نباید به همچین تاپیک هایی ورود کنی

من وارد زندگی مشترک نشدم ولی با این سن کمم خیلی درد و مشکلات زندگی مشترک رو در پدر و مادرم کشیدم از شما هایی که از زندگی مشترک فقط ازدواج و حاملگیشو میدونید 

داره میگه بابت300 سرش غر زده! تازه خانم شاغله بعدشما میگی ربطی نداره؟

خیلی این نمیفهمه فکر کردم فقط همسر خودم مشکل داره یا خدا اینو کجای دلم بزارم

جان جانانم💗💕

عزیزم همه مث شما گشنه یه لقمه نان نیستن ؛ خانم منظورش فراتر از درک شما بود گلم

گشنه کسیه که چشماش تو کله پاچه مادر شوهرشه 

2810