2777
2789
عنوان

شوهرم خرجایی که برای خانوادش میکنه را پنهان میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1836 بازدید | 152 پست
شما خوب تربیت نشدی...بذار بهت ی چیزی بگم،بچه ای رو که پدر مادر تربیت نکنن روزگار خوب بلده از پسش برب ...

😂😂

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرغ و ماهی هم تا حدی باید بخره‌ ن همیشه اگر واقعا برادرت پول داره اشکالی نداره ولی اگر اوضاش‌ معمولی ...

واقعا تاپیکاتون اینقدر خنده داره که نمیتونم جلوی خندم رو بگیرم

اتفاقا از همه چیشون خبر دارم برای زن داداشم همه چی فراهم میکنه از لباس زیر بگیر تا گوشت و مرغ ، چیزی ...

آفرین حداقل به حرف خودت پایبند باش. 

اگه چیزی نمی دونی حرف نزن. 

الان نکنه شما شوهر این خانم رو بهتر از خودش می شناسی که اینقدر محکم نظر می دی و کوتاه نمیای؟ 

جز اینه که چون با رفتار زنداداشت حال نمی کنی داری اینقدر بحث می کنی و به همه تعمیم میدی ؟ 

فکر کنم خواهرشوهر کوچیکه اسی توی تاپیک هست و صبح کلپچ رو زده الان هم زر مفت میزنه

وسط اینهمه رنج و درد  متن شما خیلی بهم چسبید .از ته دل خندیدم .گرچه همدرد استاتر هستم و الان هم با همسرم حرف نمیزنم بعد 27 سال زندگی هنوز درست نشده و الان در مرحله افسردگیم .با وجود همه خوبی هاش این عیب بسیار بزرگه و قلبم شکسته است ازش .مادر شوهرم پیر شده ولی دست برنداشته 

تو هم اگر گیرت بیاد با کله ازدواج میکنی . کیس مورد نظرت رو پیدا نکردی عزیزم .

خواستگار خارجی کره ایی داشتم ردش کردم خواستگار خوب و با ادب داشتم ردش کردم درجه یک تریناشو 

فقط بخاطر اینکه با مادرم باشم و از ازدواج متنفر بودم من مثل شما نیستم گلم ما باهم از زمین تا اسمون فرق داریم 

همین سوال رو از برادرم پرسیدم و گفت خوشش میاد برامون خرج کنه 😂 به من ربطی نداره دومن برادرم من رو خ ...

شما اگه برادرتون رو واقعا دوست داشته باشین ازش میخواین که پولشو برا پیشرفت زندگیش نگهداره و اینکه برا خرج کردن برا شما با زنش دچار مشکل نشه و ارامش و روح و روان داداشتون به خاطر این مسئله به هم نریزه 

بعد هم در اینده خودت ازدواج میکنی دوست داری اولویت اول شوهرت نباشی؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
همین سوال رو از برادرم پرسیدم و گفت خوشش میاد برامون خرج کنه 😂 به من ربطی نداره دومن برادرم من رو خ ...

برادر شما بسیار ابله‌ هستن‌ 

من اگ‌ شوهرم همچین فکری هم تو سرش‌ باشه  زندگیش‌ و خاهرش‌ و مادرش نابود‌‌ میکنم

آفرین حداقل به حرف خودت پایبند باش. اگه چیزی نمی دونی حرف نزن. الان نکنه شما شوهر این خانم رو بهتر ا ...

اگه اینطوره شما هم از این خانوم چرا دفاع میکنی درحالی که چیزی از شوهرش نمیدونی؟ اگه از اول همینو میگفتی به اینجا نمیکشید 

به هر حال بیخیال

خواستگار خارجی کره ایی داشتم ردش کردم خواستگار خوب و با ادب داشتم ردش کردم درجه یک تریناشو فقط بخاطر ...

دفعه آخرت باشه من رو ریپ میکنی . در شان من نیست با جوجه های عقده ای خودشیفته روان پریش صحبت کنم . برو درسات رو بخون . دیگه توی سایت خانم های متاهل دنبال گوه کی میگردی 

شما اگه برادرتون رو واقعا دوست داشته باشین ازش میخواین که پولشو برا پیشرفت زندگیش نگهداره و اینکه بر ...

گفتم اما قبول نمیکنه و برای منم اهمیت نداره همسر برادرم 

و بله صد درصد من خوشحال میشم اگه همسرم الویت اولش خانوادش باشه اصلا لذت میبرم 

پسری که خانوادش رو دوست داشته باشه بهترین پسری هست که من میتونم ببینم

برادر شما بسیار ابله‌ هستن‌ من اگ‌ شوهرم همچین فکری هم تو سرش‌ باشه زندگیش‌ و خاهرش‌ و مادرش نابود‌ ...

همچنین مثل شما 

اگه اینطوره شما هم از این خانوم چرا دفاع میکنی درحالی که چیزی از شوهرش نمیدونی؟ اگه از اول همینو میگ ...

من لا توجه به شنیده هام نظر میدم نه باید پشت پرده... 

ضمن اینکه مثل شما ادعای دانای کل بودن هم ندارم . ایشون گفتن هزینه های ضروری منو همسرم تامین نمی کنه بنده هم گفتم اشتباهه.. نیومدم برم بالای منبر روضه وای مادرم بخونم 

دفعه آخرت باشه من رو ریپ میکنی . در شان من نیست با جوجه های عقده ای خودشیفته روان پریش صحبت کنم . بر ...

خیلی فشاری شدی که .... 

آب بریز اونجایی که میسوزه

منم شوهرم اوایل خیلی اینطور بود.ولی اینقدر وام گرفتم که همه پولاش رو داره قسط میده

وام برای چیا گرفتی😅

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

2810