2777
2789
عنوان

شوهرم خرجایی که برای خانوادش میکنه را پنهان میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1836 بازدید | 152 پست
ببین ، خانواده اول آدم مادر و پدر ، همسر دومین نفره اگر زلزله بیاد اول باید پدر مادر نجات بدی بعد هم ...

خوب  باشه حالا دیگه شما زیادی حرف نزن 

پس همون مادرش بیاد بخابه‌ پیشش براش‌ بچه‌ بیاره بشوره‌ و بسابه‌ تو این چیزا هم اولویت باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا دقیقا اینطور هست اما زن داداشم در اون حدی نیست که با داداشم مقابله کنه

خب شما که میگی پدر خدابیامرزتون براتون پول گذاشته چرا توقع دارید که برادرتون هم براتون خرج کنه؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
آره اصلا جا شما تو این تاپیک نیس...چون هیچ تجربه ای از زندگی مشترک نداری نمیتونی قضاوت کنی..‌.در ضمن ...

به اسمت نگاه کن 

تو در حد اون هم سن عقلی نداری داداش

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
خخخ . عزیزم توروخدا کی بهت گفته از نظر عقلی بالغ هستی؟

یه خانواده 4 نفره رو میگردونم البته با کمک خدا 

نه شمایی که شوهر کردن و حاملگی بلدی 

اتفاقا دقیقا اینطور هست اما زن داداشم در اون حدی نیست که با داداشم مقابله کنه

عزیزم از شما که سن عقلیتون بالاست بعیده که اینطور داری در مورد زنداداشت قضاوت می کنی.. از کجا معلوم شاید برادرت یه سری خرج های واجب اونو انجام نمیده و واسه شما هزینه می کنه؟ شما چه می دونی ... شاید اونم یه خرید واجبی داره، یا یه برنامه ای واسه آیندشون داره که باید پول بزاره کنار، تو که از ریز ریز زندگی زناشویی اونا خبر نداری که 

از تو بعیده ...

شما تو کدوم اجتماع و دنیایی بودی چندتا کتاب علمی بجز برای کنکور و مدرسه خوندی تو چه حیطه ای فعالیت د ...

شما هم چیزی از منطق حالیتون نیست برو بچسب به همون شوهرت به من چه 

پدر من فوت کرده ، و از پول پدرم داریم استفاده میکنیم اما از یه طرفی هم برادرم با اینکه پول داریم برا ...

مرغ و ماهی هم تا حدی باید بخره‌ ن همیشه 

اگر واقعا برادرت پول داره اشکالی نداره ولی اگر اوضاش‌ معمولیه‌ نباید همیشه ب فکر خورد خوراک‌ شما باشه

خب شما که میگی پدر خدابیامرزتون براتون پول گذاشته چرا توقع دارید که برادرتون هم براتون خرج کنه؟

همین سوال رو از برادرم پرسیدم و گفت خوشش میاد برامون خرج کنه 😂 به من ربطی نداره 

دومن برادرم من رو خانواده اول و همسرش رو خانواده دوم میدونه و بسیار عاقلانه در زندگی رفتار میکنه 

شما هم چیزی از منطق حالیتون نیست برو بچسب به همون شوهرت به من چه

این الان جواب کدوم صحبتای من بود بقطعا آدم بی منطق مشخص کیه منطق قانون حاکم بر کشور ک شما هنوز چیزی ازش نخوندی اجتماع و سطح اطلاعاتت هم مشخص شد در چه حد بهش نمیگن چسبیدن بهش میگن ساختن زندگی مشترک بر پایه استقلال

عزیزم از شما که سن عقلیتون بالاست بعیده که اینطور داری در مورد زنداداشت قضاوت می کنی.. از کجا معلوم ...

اتفاقا از همه چیشون خبر دارم برای زن داداشم همه چی فراهم میکنه از لباس زیر بگیر تا گوشت و مرغ ، چیزی نمیدونی لطفا حرف نزن 

2810