2777
2789
این فکر کنم زیتونیه. باید روی دکلره باشه... نمیدونم شاید رو رنگ سه صفر در بیاد. از یه ارایشگر تو دوس ...

سه صفر چیه پودر یا رنگ 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
نه بابا

اگه در بیاد خیلی رنگ قشنگیه ولی من فکر میکنم یا باید موهات نازک باشه یا دکلره داشته باشه 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مارال باعث ریزش مو نمیشه؟اخه دو سری زدم الان ریزش شدید گرفتم تا ویتامین خوردم یکم بهتر شدم

نمیدونم والا مامانم اکثرا  میداره اگه ویتامین خوردی درست شده حتما از کمبود ویتامین 

سه صفر چیه پودر یا رنگ

رنگه. ولی مثل دکلره مو رو کاملا روشن میکنه... نه در حد دکلره ولی برای اینکه روش رنگ دلخواهتو بزنی خوبه

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
این دکلره میخواد.زیتونی هست

پایه ۵ دکلره نارنجی تیره میشه این در بیاد اخه برا روشن شدن زیادش باید هی تمدید کنی پودرو نمیخوام زیاد شه پولش برام یه مرحله جوابه اگه نیس بیخیالش شم

سوءتفاهم پیش نیاد صرفا به خاطر پروفایل گفتم 😅😅

میدونم گلم میخواستم حدف کنم  با استیکر خنده بود شوخی کردم منم والا از یکی دیگه برداشتم 😅

پایه ۵ دکلره نارنجی تیره میشه این در بیاد اخه برا روشن شدن زیادش باید هی تمدید کنی پودرو نمیخوام زیا ...

عزیزم اگر نمیخوای دکلره کنی دکوکرم بکن.دکلره ضعیف هست و موهاتو تا پایه ۵و۶ میبره ....بعد زیتونی پایه ۵بگیر با اکسیدان ۹درصد و بزن.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم اگر نمیخوای دکلره کنی دکوکرم بکن.دکلره ضعیف هست و موهاتو تا پایه ۵و۶ میبره ....بعد زیتونی پایه ...

عزیزم وقتی پایه مو ها الان من تیرس باید شماره ۷ بگیرم اگه با سه صفر روشنش کنم باید شماره ۶ یا شماه ۵ بگیرم ؟ یا باید همون ۷ رو بگیرم 

عزیزم اگر نمیخوای دکلره کنی دکوکرم بکن.دکلره ضعیف هست و موهاتو تا پایه ۵و۶ میبره ....بعد زیتونی پایه ...

سه صفر چی همون مارتل دیدم سه صفر داشت اون چطوره 

این رنگم نیاز داره مو روشن شه ؟ 

2810