2777
2789
کیا می‌خوان تو آزمون استخدامی امسال شرکت کنند ؟

اگه شهر نا دبیر خانم بخواد من .البته کنکور ارشد هم دارم اسفندددد

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
اونا که تو دانشگاه فرهنگیدن قبول میشن از روز اول رسمی هستن ،بیمه وحقوق دارن و سابقه محسوب میشه براشو ...

اونایی که از طریق آزمون استخدامی قبول میشن رسمی نیستن ؟ 

رسمی نمیشن بعد از یه مدت؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از دانشگاه فرهنگیان قبول شدم

مرسی بابت صبرو حوصله در پاسخگوییتون عزیزم لطف کردی 🥰🥰🥰

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
آها تفاوت کسایی که مثل شما از طریق فرهنگیان جذب میشن با اونایی که از طریق آزمون استخدامی جذب میشن تو ...

اونایی که از فرهنگیان جذب میشن ۴سال دانشجویی براشون سابقه هست و حقوق می گیرن 

رسمی ها اینطور نیست اونا دیگه دوران دانشجویی و...ندارن از شروع به کارشون بهشون حقوق میدن

منم دلم میخواد دبیری زبان انگلیسی شرکت کنم شما لیسانس چه رشته ای هستی؟

زبان و ادبیات انگلیسی

اونایی که از فرهنگیان جذب میشن ۴سال دانشجویی براشون سابقه هست و حقوق می گیرن رسمی ها اینطور نیست اون ...

آها منظورم اینه که افرادی که از طریق ماده ۲۸ جذب میشن هم معلم رسمی بحساب میان ؟؟

منم لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دارم از چه منابعی باید بخونیم ؟؟ مخصوصا تخصصی هارو

یه گروه تو تلگرام دارم توضیحات کامل و منابع دبیری زبانو میذاره 

بله اتاقم جداستمهر و آبان مشاوره میدادم ولی الان بخاطر هدایت تحصیلی و غربالگری و هفته پیشگیری از اعت ...

یه سوال ببخشید خسته تون کردم ولی شما غیر از مشاوره کارای دیگه هم میکنی؟ 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

2810