امروز برای اولین بار رولت خامه ای درست کردم، خوب شد اما جا داره بهتر بشه... باید بهتر میپیچیدم گویا😁
مواد لازم
5 عدد تخم مرغ
5 قاشق غذا خوری شکر
5 قاشق غذا خوری آرد
1/4 قاشق چایخوری وانیل
1 قاشق غذا خوری سرخالی بکینگ پودر
600 گرم خامه قنادی
کپسول کاغذی
پودر پسته نارگیل و شکلات برای تریین
ابتدا در ظرف جداگانه و زرده و سفیده تخم مرغ را جدا میکنیم با همزن زرده و وانیل را میزنیم تا کرمی و یکدست بشه. بعد چهار قاشق شکر را به آن اضافه میکنیم و یک قاشق از شکر را برای سفیده نگه میداریم. آنقدر میزنیم تا روشن تر و حالت کشدار بشه. تو این مرحله میتوانید چند قاشق گلاب را اضافه میکنید و با همزن کمی میزنیم. آردو بکینگ پودر را اضافه میکنیم و با دور کند همزن یا با لیسک هم میزنیم و تا کاملا یکنواخت بشه.
تیغه های همزن را میشوریم و خوب خشک میکنیم و یک قاشق شکر را به سفیده اضافه میکنیم و با همزن میزنیم که مانند تصویر سفید و مثل خامه فرم بگیرد و رد هم زن بروی آن بماند.
در سه مرحله سفیده را به زرده اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق پلاستیکی به صورت دورانی هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود. توجه کنید که قاشق استیل به مواد نخوره.
در قالب ۳۰ در ۴۰ ، کاغذ روغنی میگذاریم مواد را به ظرف منتقل کرده و یکنواخت در ظرف پهن میکنیم و در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار میدهیم. بعد از حدود یکربع در کیک یک چاقو یا خلال دندان میزنیم اگر به آن نچسبید یعنی کیک پخته گریل را روشن میکنیم تا روی کیک هم طلایی شود. از فر خارج میکنیم و کاغذ آن را آهسته جدا میکنیم و بلافاصله در پارچه کمی مرطوب یا در کاغذ روغنی مانند ویدیو رول میکنیم تا انعطاف پذیر شود. در این زمان خامه را با همزن میزنیم تا فرم بگیرد. بعد از فرم گرفتن کاغذ را باز میکنیم و روی کیک خامه میکشیم و به صورت رول در می آوریم و روی آنراهم مقداری خامه میزنیم و تزیین میکنیم و رولت را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کیک رولت تر شود.🤪🤪
قالب مستطيل
دما ۱۸۰ تا ۲۰۰
مدت زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه