2777
2789
عنوان

بفرمایید رولت خامه ای😍

927 بازدید | 96 پست

امروز برای اولین بار رولت خامه ای درست کردم، خوب شد اما جا داره بهتر بشه... باید بهتر میپیچیدم گویا😁

مواد لازم

5 عدد تخم مرغ

5 قاشق غذا خوری شکر

5 قاشق غذا خوری آرد

1/4 قاشق چایخوری وانیل

1 قاشق غذا خوری سرخالی بکینگ پودر

600 گرم خامه قنادی 

کپسول کاغذی

پودر پسته نارگیل و شکلات برای تریین

ابتدا در ظرف جداگانه و زرده و سفیده تخم مرغ را جدا میکنیم با همزن زرده و وانیل را میزنیم تا کرمی و یکدست بشه. بعد چهار قاشق شکر را به آن اضافه میکنیم و یک قاشق از شکر را برای سفیده نگه میداریم. آنقدر میزنیم تا روشن تر و حالت کشدار بشه. تو این مرحله میتوانید چند قاشق گلاب را اضافه میکنید و با همزن کمی میزنیم. آردو بکینگ پودر را اضافه میکنیم و با دور کند همزن یا با لیسک هم میزنیم و تا کاملا یکنواخت بشه.

تیغه های همزن را میشوریم و خوب خشک میکنیم و یک قاشق شکر را به سفیده اضافه میکنیم و با همزن میزنیم که مانند تصویر سفید و مثل خامه فرم بگیرد و رد هم زن بروی آن بماند.

در سه مرحله سفیده را به زرده اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق پلاستیکی به صورت دورانی هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود. توجه کنید که قاشق استیل به مواد نخوره.

در قالب ۳۰ در ۴۰ ، کاغذ روغنی میگذاریم مواد را به ظرف منتقل کرده و یکنواخت در ظرف پهن میکنیم و در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار میدهیم. بعد از حدود یکربع در کیک یک چاقو یا خلال دندان میزنیم اگر به آن نچسبید یعنی کیک پخته گریل را روشن میکنیم تا روی کیک هم طلایی شود. از فر خارج میکنیم و کاغذ آن را آهسته جدا میکنیم و بلافاصله در پارچه کمی مرطوب یا در کاغذ روغنی مانند ویدیو رول میکنیم تا انعطاف پذیر شود. در این زمان خامه را با همزن میزنیم تا فرم بگیرد. بعد از فرم گرفتن کاغذ را باز میکنیم و روی کیک خامه میکشیم و به صورت رول در می آوریم و روی آنراهم مقداری خامه میزنیم و تزیین میکنیم و رولت را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کیک رولت تر شود.🤪🤪

قالب مستطيل

دما ۱۸۰ تا ۲۰۰

مدت زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

نوش جان 😋😋

چه کدبانو 😍

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوش جان 😋😋چه کدبانو 😍

مرسی فدات شم ممنونم😍😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

نوش جان❤️

ترک نخورد؟

من ۲ سری پختم ترک خورد☹️

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
به به 🤤🤤🤤🤤🤤

😘😘

نوش جان خیلی خوبه

ممنونم😍

نوش جان❤️ترک نخورد؟من ۲ سری پختم ترک خورد☹️

ممنون😍

نه اصلا خیلی خوب شد، خودم حس میکنم‌ خامه بیشتر باید فرم‌ بگیره ولی برای بار اول خوبه😁

ولی خیلی خوب شده عالیه نوش جونتون

ممنون😍

2810