2777
2789
حیف جنگ شد تو تاپیکش ترکید وگرنه لینک میدادم بری بخونی .یه پسر دیگه اومد از حسادت فکر کنم جنگ درست ک ...

من که دخترم حسودیم شد چه برسه به اون 

مگر تاریخ مرگم را ، دو چشمان تو میداند ؛ که از حالا برایم این چنین مشکی به تن کرده ... پیشی سایتم ❤️🐱 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از لحظه ایی که یکیشون تاپیک خدافظی زد و۵۰,۶۰ صفحه خانما التماسش کردن نرو نرو .فهمیدم متاسفانه سایت س ...

😂🌝اتفاقن خود پسره رو امروز دیدم تو یکی از تاپیکا،بهش گفتم تو ک هنوز نرفتی،گف ۵۰ صفه رف جلو تاپیکم،خاستم ب هوادارام احترام بزارم😂

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
😂🌝اتفاقن خود پسره رو امروز دیدم تو یکی از تاپیکا،بهش گفتم تو ک هنوز نرفتی،گف ۵۰ صفه رف جلو تاپیکم، ...

همونی که امضاش نوشته : 

تا خواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم ؟ 😐😂

مگر تاریخ مرگم را ، دو چشمان تو میداند ؛ که از حالا برایم این چنین مشکی به تن کرده ... پیشی سایتم ❤️🐱 

حیف جنگ شد تو تاپیکش ترکید وگرنه لینک میدادم بری بخونی .یه پسر دیگه اومد از حسادت فکر کنم جنگ درست ک ...

😂😂 این تاپیک سم ها رو من باید ببینم بخندم فقطططط

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

اره 🤣🤣🤣🤣 حالا ما تاپیک خدافظی بزنیم مگس پر میزنه تو تاپیکمون😁😁😬😬😬

والااا 

تهش یکی بیاد بگه : از بغل برو😐

2810