2777
2789
حیف جنگ شد تو تاپیکش ترکید وگرنه لینک میدادم بری بخونی .یه پسر دیگه اومد از حسادت فکر کنم جنگ درست ک ...

من که دخترم حسودیم شد چه برسه به اون 

مگر تاریخ مرگم را ، دو چشمان تو میداند ؛ که از حالا برایم این چنین مشکی به تن کرده ... پیشی سایتم ❤️🐱 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از لحظه ایی که یکیشون تاپیک خدافظی زد و۵۰,۶۰ صفحه خانما التماسش کردن نرو نرو .فهمیدم متاسفانه سایت س ...

😂🌝اتفاقن خود پسره رو امروز دیدم تو یکی از تاپیکا،بهش گفتم تو ک هنوز نرفتی،گف ۵۰ صفه رف جلو تاپیکم،خاستم ب هوادارام احترام بزارم😂

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
😂🌝اتفاقن خود پسره رو امروز دیدم تو یکی از تاپیکا،بهش گفتم تو ک هنوز نرفتی،گف ۵۰ صفه رف جلو تاپیکم، ...

همونی که امضاش نوشته : 

تا خواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم ؟ 😐😂

مگر تاریخ مرگم را ، دو چشمان تو میداند ؛ که از حالا برایم این چنین مشکی به تن کرده ... پیشی سایتم ❤️🐱 

حیف جنگ شد تو تاپیکش ترکید وگرنه لینک میدادم بری بخونی .یه پسر دیگه اومد از حسادت فکر کنم جنگ درست ک ...

😂😂 این تاپیک سم ها رو من باید ببینم بخندم فقطططط

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

اره 🤣🤣🤣🤣 حالا ما تاپیک خدافظی بزنیم مگس پر میزنه تو تاپیکمون😁😁😬😬😬

والااا 

تهش یکی بیاد بگه : از بغل برو😐

2810