2777
2789
عنوان

آخییییش خوابیدن

436 بازدید | 46 پست

خدایا وقتی میخوابن چقد راحت میشم

سکوت لذت بخش

آرامششششش 🫠

وای یه ساعت پیش مغزم داشت منفجر میشد

بچه هام دختر 8 سال 

پسر 11 سال 

وای چقد سروصدا و شلوغ کاری بزن بزن داااارن🥺

شما میدونین تا چندسالگی اینطورن؟ 

عین سگ و گربه میمونن 

از صب داشتم باهاشون درس کار میکردم الان عین چی افتادم 

من ۲۰سالمع و خواهرم ۱۳ دقیقا با خواهرم همینیم تو خونه همش در حال بزن بزن و سر به سر هم کذاشتنو جیغ و دادیم😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقتی ازدواج کنن🤣🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ولی شب ک میشه عذاب وجدان منو فرا میگیره و از خودم متنفر میشم و تا ۱۰صبح فرداش استرس کل وجودمو فرا میگیره و میمیرم و زنده میشم..فردا امتحان شبه نهایی ریاضی دارم‌. لطفا دعا کنین خیلی خوب بدم .

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

داداش منم دهن مارو سرویس کرده 

فردا امتحان ریاضی داره مامانم خونه رو حکومت نظامی کرده بود که این درس بخونه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
درک میکنم پسر کوچیکه منم خوابید بزرگه بیداره ولی کاری با من نداره

پسرمم اگه تنها باشه ادیت نمیکنه ولی اگه با هم باشن چرا... 

ولی دخترم تنها هم باشه خیلی لوس و نق نقوئه

2810