2777
2789
عنوان

آخییییش خوابیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میخوابونمش توحال میرم اتاق خودمون ..بعد گاهی نصف شب میاد دوباره میام کنارش ..همش درحال کوچم

چندسالشه؟ 

وای من دخترم تا ازم قول نگیره که نمیرم نمیخوابه 

قشنگ جامو میندازه جوری که خیالش راحت باشه تنهاش نمیذارم💔🥲

من بچه هام کوچیک بودن گریه میکردم از دستشون 

به جفتشون قاشق میدادم یکی میگفت من طرحشو دوست ندارم یکی دیگه بده یکی دیگه بهش میدادم اون یکی میگفت نه چرا به اون باز دادی به منم بده میگفتم مال اون رو عوض کردم بهش قاشق دوم رو ندادم که میگفت نه من دیدم دادی مجبورا یکی هم به دخترم میدادم پسرم میگفت الان مال اون دوتاست مال من یکی باید به منم بدی به اونم میدادم دخترم میگفت چرا بهش یه قاشق دیگه دادی به منم باید بدی هرچقدر میگفتم جفتتون دو تا دارید متوجه نمیشدن میگفت نه الان من دیدم به اون یکی دیگه دادی ولی به من ندادی بعد من گریه میکردم 

شبا هم عذاب وجدان میگرفتم که کاش باهاشون بد رفتاری نمیکردم کاش سرشون داد نمیزدم اما فردا دوباره شروع می‌شد همون آش همون کاسه 

الان جفتشون دانشجو هستن 😂

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

بچه داشتن همینه همش سردرد ومشکل والا بخدااصلا رویایی نیس نمیدونم یه سرا چرااین دکتر اون دکترمیرن که ...

دقیقا نمیدونن از وقتی بچه میاد تا آخر عمر باید عذاب بکشن

هم عروس منم کشته مرده ی بچه س بهش میگم بابا بچه کلی دردسر داره اینا میگه تو نمیدونی من همه ی اینا رو به جون میخرم

میگه تو درک نمیکنی چون بچه داری کمبود بچه رو احساس نمیکنی

ولی خواهرزاده خودم خیلی فهمیده تره با اینکه چندساله باردار نشد گف من اصلا احساس ناراحتی و کمبود نمیکنم خدا خواست بهم بچه میده نخواست هم نمیده زوری که نیس من اینطوری لذت میبرم... 

من بچه هام کوچیک بودن گریه میکردم از دستشون به جفتشون قاشق میدادم یکی میگفت من طرحشو دوست ندارم یکی ...

ای جان عزیزم خدا حفظشون کنه 

وقعا بچه ها بزرگ میشن ولی ما رو پیر💔

منم خیلی شبا با عذاب وجدان میخوابم 

خب آدم مگه چقدر تاب وتوان داره یه وقتایی کم میاریم دیگه

حالا خوب یا بد میگذره ان شاءالله آینده ی درخشانی داشته باشه همه این زحمتا رو بشوره ببره🥹🥲❤

دقیقا نمیدونن از وقتی بچه میاد تا آخر عمر باید عذاب بکشنهم عروس منم کشته مرده ی بچه س بهش میگم بابا ...

دقیقا حرفت درسته

میدونی من الان 25سالمه.بچم الان 5سالشه.بخاطر فشارعصبی که داشتم مجبورشدن سزارین اوژانسی کنن وبچه م نارس دنیا اومد.خدای بالای سرشاهده که چقدبدبختی کشیدم بخاطرش.ازاین دکتر ب اون دکتر.همه ازمایش ونوارمغز وسونو وسیتی اسکن و....گفتن سالمه ولی 3سالگی راه افتاد.کلی کاردرمانی ودکترهرماه و...بماند بحث هزینه ها بحث اعصاب خوردی واسترس و اعصاب داغونه. الانم که حرف نمیرنه ودرگیر کاروگفتاردرمانم .میگم خداحکمتت چیه اگه خواستی بدی چرااینقداذیتم میکنی .اوناکه ندارن یه درده ولی داشته باشی ومشکل داشته باشه هزارتادرده.نه شب داره ادم نه روز.چی بگم 

دقیقا حرفت درستهمیدونی من الان 25سالمه.بچم الان 5سالشه.بخاطر فشارعصبی که داشتم مجبورشدن سزارین اوژان ...

عزیزم خدا بهت صبر بده ان شاءالله 

خدایا حکمتتو شکر❤🥺

قربونت برم🌹. خداکنه خوب بشه من که همه تلاشمودارم میکنم

ان شاءالله خوب میشه مطمئن باش

خواهر زاده منم دخترش دوسالگی راه افتاد با اینکه نارس نبود

الانم داره میبردش گفتاردرمانی دوسال و دو ماهشه 

خوب میشن گلم شک نکن❤

2810