2777
2789

نمیدونم چی بگم چیکار کنم راهنمایی میکنید پنجشنبه کتک خوردم حالا فردا برم فایده‌ایم داره بخوام اقدام برای طلاق بکنم مدرک محکمی هست بنظرتون بچه هارو میتونه ازم بگیره چقدر پروسه طلاق طول میکشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید اول برین دفتر خدمات قضایی شکایت کنین بگین منو زده بعد برین نزدیک ترین پاسگاه محل اونا نامه میدن میری پزشکی قانونی دکتر میبینتت. آره اونا کارشون حتی چندین روزم بگذره و کبودی اینا هم خوب بشه تشخیص میدن بعد می ری دادسرا. ولی اگه امکانش است و امید داری یک ذره که آدم بشه نزنه ویا میتونی آدمش کنی. شکایت نکن

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

باید اول برین دفتر خدمات قضایی شکایت کنین بگین منو زده بعد برین نزدیک ترین پاسگاه محل اونا نامه میدن ...

خب منم فعلا نمیخوام شکایت کنم میخوام مدرک جمع کنم بفهمه من دیگه سکوت نمیکنم و نمیبخشم

نامه نمیخاد مستقیم برو پزشکی قانونی و بگو شوهرم زده دکتر خودش می فهمه و معاینه می‌کنه بعداً شکایت ...

اخه همه گفتن برو دفتر قوه قضایی و دادسرا نامه بگیر مطمعنی برم پزشک قانونی فقط؟

نامه نمیخاد مستقیم برو پزشکی قانونی و بگو شوهرم زده دکتر خودش می فهمه و معاینه می‌کنه بعداً شکایت ...

عزیزم پزشکی قانونی همین طور نگاه نمی کنه. روال اداریشو بالا توضیح دادم. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

برم دادسرا چی بگم بعد همون فردا نامه رو میدن برم پزشک قانونی مدرک محکمی هست جای کبودی

مستقیم برو دفتر دادستان

یه نامه بگیر برا پزشک قانونی. شوهرت رو خبردار نکن.

چندتا نامه جمع کن بعدها برا طلاق ازش  استفاده کن

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
2810