2777
2789

تاپیکم تکراریه❌ هرکی قبلا اومده اگر نمیخواد شرکت نکنه پس لطفا نگین تاپیک تکراری نزن 

کسایی که میتونن راهنمایی کنن

شوهرم خیلی خیلی زیاد ادعای پاکی و مومنی داشت

و یکجورایی همیشه من رو فکرمیکرد خیلی ادم مقید نیستم و این چیزا نیستم خیلی وقتا چیزایی بهم گفته که یعنی من بدم اون خوبه 

حالا دیشب سرچ اصلی گوگلشو که بلد نبوده پاک کنه دیدم پر سایتای پو رن وافتضاح و تاریخاشو نگاه کردم زمانی ک من خونه ی مامانم بودم تنها بوده دیده 

حالااگر بهش نگم خب اون‌تا ابد فکرمیکنه‌من خنگم و میخنده به ساده لوحیم و همون طرز فکرش همچنان هست..

اگر بگمم نمیدونم عواقبش چیه ....!!!!

ولی دوست دارم بگم که دیگه از ادعاهاش کوتاه بیاد

حالا نظر شما چیه چی بگم چه جوری بگم ؟؟؟؟؟

یه چند تا متاهل با تجربه راهنماییم کنین

چه بگی چه نگی اون بازم بارها و بارها نگاه میکنه 

پس من اگه باشم نمیگم به هیچ عنوان نمیگم به غیر از بحث و اعصاب خوردی و قهر  چیزی نداره برام 

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟؟                به کجا میروم آخر ننمایی وطنم                          خداوندا مرا آن ده که آن به  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه بگی چه نگی اون بازم بارها و بارها نگاه میکنه پس من اگه باشم نمیگم به هیچ عنوان نمیگم به غیر از بح ...

تو شرایط من باشی چی؟؟؟

۱۴ سال تحقیرم کرده همیشه فکرمیکردم من ادم بدی ام اون ادم خوبیه اعتماد به نفسمو ازم گرفته بود 

همیشه جاریمو میزد تو سرم میگفت اون‌چادریه معتقده 

مگه فقط با گوشی میشه دید؟ متولد چنده؟ کی ازدواج کردین

نه ولی امکانش هست از قبل ازدواج میدیده اما تا شش هفت اول ازدواجمونم‌گوشیش ساده بود بی هیچی لب تاپ و این چیزام نداشتیم

طبق تاریخا دوساله شروع کرده

2810