2777
2789
یعنی می‌گرفتیم میخوابیدیم کریدور هتل ها دوربین داره نمیشه رفت توی اتاق بقیه.ما توی کارنامه مون اتاق ...

دقیقن برای همین برای منم سوال شد که چجوری میشه و الان متوجه منظورت شدم بله کلا نمیشه 🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شنیدم با دوربین رفت و امد ها رو تو راهرو هتل چک میکنن و نمیذارن دو نفری که اتاق جدا گرفتن برن تو ...

الکیه ،تو شهر ما چند تا تالار گرون هست که یه میزش و واسه پذیرایی الکلی میزاره ،به نظرت تا حالا امکان نفهمیده ،یه پولی میگیرن میرن کنار ،هتلم به همین شکل

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
الکیه ،تو شهر ما چند تا تالار گرون هست که یه میزش و واسه پذیرایی الکلی میزاره ،به نظرت تا حالا امکان ...

سرو الکل با هتل فرق داره

برای سرو الکل نهایتا پلمپ موقت و جریمه میکن

برای هتل چون جوان‌ها امکان هر خطایی دارن و خانواده ها شکایت میکنن پروانه کسب و مجوز هتل ملغی میشه

هیج هتل درست حسابی ریسک نمیکنه 

وقتی دختر و پسر مجرد اتاق میگیرن یهو انگار گارد ویژه میشن بشدت حواسشون جمع تر میشه

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

سرو الکل با هتل فرق دارهبرای سرو الکل نهایتا پلمپ موقت و جریمه میکنبرای هتل چون جوان‌ها امکان هر خطا ...

دیدم که میگم ،بعد شما باور میکنی این حجم از حساسیتو ،،، همین دو ماه پیش تو هتل آبان مشهد که یکی از بهتریناست ،یکی از خونواده خودم رفته ،دیگه چه جوری بهت کد بدم

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
دیدم که میگم ،بعد شما باور میکنی این حجم از حساسیتو ،،، همین دو ماه پیش تو هتل آبان مشهد که یکی از ب ...

کد ندین من تجربه خودم رو گفتم 

و ۶ سالی هست تجربه نکردم

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی