yasilove مدیر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 3959 عنوان از همه جا بلاکش کردم ❌ کادوهاش ریختم دور ‼️ | مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 19 پست ولی فردا با هم کلاس داریم 😭 دورترین فاصله ممکن ازش قرار میگیرم حلقه ازدواج هم میکنم تو چشمش یکم خنک شم 😁 متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷♂️ دانشجو حسابداری 👩🎓 کاش تو اینجا بودی 💔 دیروز | 22:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasilove مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 3959 همکلاسی یا استاد؟ همکلاسی ۳ سال پارتنرم بود کات کردم باهاش حالا عقد کردم یه چند هفته ای ماجرا قهر و آشتی داشتیم متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷♂️ دانشجو حسابداری 👩🎓 کاش تو اینجا بودی 💔
آلبالو_شفتالو عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 3622 همکلاسی ۳ سال پارتنرم بود کات کردم باهاش حالا عقد کردم یه چند هفته ای ماجرا قهر و آشتی داشتیم خب عقد کردی کاش اونو بلاک کنی البته من دخالت نمیکنم هرجور خودت صلاح میدونی ولی به نظرم کار درستی نیست قهر و آشتی وقتی به یکی دیگه متعهدی
yasilove مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 3959 خب عقد کردی کاش اونو بلاک کنی البته من دخالت نمیکنم هرجور خودت صلاح میدونی ولی به نظرم کار درستی نیس ... الان کلا چیکار کنم باهاش؟ فردا هم کلاس داریم با هم متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷♂️ دانشجو حسابداری 👩🎓 کاش تو اینجا بودی 💔
18sna عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 6360 چ کارا دقیقا ؟ منظور این کارارو باید قبلا میکردی جای افتخار نیس 😐
آلبالو_شفتالو عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 3622 الان کلا چیکار کنم باهاش؟ فردا هم کلاس داریم با هم من حقیقتش تجربش رو ندارم ولی نظرم اینه کلا سرد برخورد کنی خودش دیگه متوجه میشه غرور داره نمیاد طرفت کلا سمتی که اون هست نگاه نکن باهاش هم صحبت نشو انگار قهری حرفی هم زد بهانه بیار دیرم شده یا اینجور چیزا