2777
2789

انشاالله مرگ‌من امشب بخوابمو صبح بیدار نشم بی هیچ مشکلی🤷🏻‍♀️🙎🏻‍♀️

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لایکم کنین بیام بخونم بعدا 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

پسر همسایه مون کنار خونمون خونه میساختن  رور بارونی بود 

منم داشتم تو خونه درس میخونم یدفه یه صدای وحشتناک اومد ما  بدو  رفتیم بیرون دیدیم صاعقه زده بود بهش 😪سوخت کلا

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

یکی از فامیلامون سحری پاشده غذا بخوره یه دونه برنج پریده گلوش و طفلک جلو چشم خانوادش فوت میکنه.

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋

همسایمون اول با چکش زد تو سر زنش و کشتش بعدم رگ دست بچه‌هاش که ۶ساله و ۶ماهه بودن را زد بعدم به خودش سم تزریق کرد و همه مردن. خیلی وحشتناک بود.

یکی دیگم پسرخالم که اول رفته بود خونه مادرش و اون کلی پشت سر زنش حرف زده بود بعدم شب با زنش دعواش شده بود صبح سکته کرد و مرد. بچه‌هاش ۶ساله و ۲ ساله بودن

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏

تو اطرافیان یه پسر نوجوون زمین میخوره و فوت میشه

یعنی اینجوری میگفتن

فوت شدنش که مطمئن مراسم‌هاشو گرفتن دلیلش خیلی مشخص نبود میگفتن قبلش خورده زمین

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من خودم یادمه چند سال پیشا یه شهید اورده بودن شهرمون

روی تریلی گذاشته بودنش 

مردم دورش جمع شده بودن که یهو چادر یه خانومه گیر کرد لای چرخای تریلی سرش کشیده شد زیر تریلی 

قشنگه له شد خدا بیامرز 😔

من شنیدم پادگان عجب شیر قبلنا مرخصی نمیداده خانواده ها مجبور بودن برن ملاقات بچهاشون.یک مادری میگن موقع خروج از روستاشون میبینه یه عقرب چسبیده به چادرش با جیغ و داد میکنه میندازه اونور .بعد میرن میرسن عجب شیر و نهار میخورن و روبوسی اینا با پسرش.بعد پسرشو عقرب سیاه نیش میزنه مال بیست و خوردی سال قبله.اطرافیان میگفتن همون عقربه بوده نگو دوباره چسبیده به چادر و تو راهم کسی رو نزده .پسره فوت میکنه.مادرش خودشو میکشته تو ختمش .بعدم دق میکنه که من اجل پسرمو با دستم بردم.

هر لحظه خدا را شکر💙

کارمند بانک بر اثر خفگی ، خبرش تو اخبار هک پیچید 

بنده خدا داشته چای می‌خورده یک‌ مشتری خانم همون لحظه 💨  خندیدن همانا و پریدن قند و خفگی هم همان 🤦 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
پسر همسایه مون کنار خونمون خونه میساختن رور بارونی بود منم داشتم تو خونه درس میخونم یدفه یه صدای وح ...

آخ پیچاره 😔 واقعا چقد سخته مرگ های اینجوری 

مخصوصا برای خانواده

2810