2777
2789
عنوان

بزرگترین دغدغه یا مشکلتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 83 پست
افسردگی حاد+مشکلاتی که جلو سر راه منو سعیدم برا بهم رسیدنمون هست

ایشالله مشکلاتتون حل میشه بهم میرسین عزیزم برای افسردگیت نمی‌دونم چون خودمم دچارشم حتما برو مشاوره و...ایشالله برات بهترینا رقم بخوره🥲❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیماریم وبی پولی

ایشالله که زود زود خوب شی عزیزم درکت میکنم منم وقتی مامانم میبینم خیلی عذاب میکشم ایشالله به حق حضرت زهرا همه بیماران شفا پیدا کنن

در مورد بی پولی تو این زمونه همه دچارشن همه بزور دارن امروزشون فردا میکنن خدا باعث و بانیش لعنت کنه

ایشالله که میتونی مستقل شدن خوب مخصوصا برای یه دختر خوبه که به فکر مستقل شدنی دختر قوی ❤️

ممنونمممم 🥲🦋🩷

صلواتم فرستادم براتتت ایشالا به هر چی میخوای برسییی❤️❤️❤️

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

نا امید از زندگی ، شدم مثل یه ماشین ۱۴۰۰ که فقط سال تولیدم بالاست ، ولی چیزی ازم باقی نمونده

هم دردیم 💔🥲نمی‌دونم درست میشه یا نه خوب میشه یا نه اما امیدوارم وقتی از این دنیا میرم حداقل کمی زندگی کرده باشم و خاطره خوشی از این دنیا با خودم ببرم نکه زندگی نکرده بمیرم

حرف زدن پسرم تاخیرش نسبت ب همسن وسالاش 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

فعلا دغدغم ازدواجه با یکی که همه چی تموم باشه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

نتونستم ادامه تحصیل بدم و این خیلی برام مهم بود 

افسردگی لعنتی 

اضطراب و استرس .بیرون نمیتونم برم 

دلم میخواد ازدواج کنم ادامه تحصیل بدم و از این کشور برم یجای دور ازهمه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

منم مثل شما و اینکه سردر گمم  نمیدونم از چه راهی برم که زندگیم به کلی عوض بشه از این شرایطی که توش هستم دربیام

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

پول

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
2810