2777
2789
عنوان

بزرگترین دغدغه یا مشکلتون چیه

614 بازدید | 78 پست

بزرگترین حسرت ،دغدغه یا مشکلی که باعث میشه احساس رضایت نداشته باشین و فک کنید که خوشبخت نیستین چیه؟

اگه دوست دارین بگین با هم درد و دل کنیم🥲

خودم کل زندگیم مشکل و درد بجز خانوادم از هیچی رضایت ندارم تنها چیزی که منو به این دنیا وصل کرده خانوادمه 

اگه تاپیکی دیدی که از محتواش خوشت نیومد یا خلاف عقیده تو بود لطفا عقده هاتو تو اون تاپیک خالی نکن اون تاپیک برای درد و دل یا حل یه مشکل زده شده لازم نیست بری خوشمزه بازی در بیاری گلم میتونی در نهایت احترام اون تاپیک ترک کنی اره عزیزم اینجوری خودتم آرامش داری باور کن 😊مامانم بهم یاد داده همیشه خوبی کنم و مهربون باشم اما اگه بخوای واس من کرم بریزی اونوقت نشونت میدم از عمم چی یاد گرفتم اره عشقم الآنم بده ۶۶۶😌😘 خدایا میدونم که از این به بعد فقط خوشبختی در انتظار خودم و خانوادمه ...پس شکرت خدا جونم 🤍✨میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی مهربونم🙂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برعکس تو بزرگترین مشکلم خانواده‌اس

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

اینکه حسرت شده برام زندگی با عشقم..ینی میشه خدا منو عشقمو قسمت هم کنه..ی صلوات برام بفرستین ❤️🥺

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

همیشه واسم سواله که یعنی تو دلت واسم تنگ نشد؟یعنی صبحا که پاشدی گوشیتو چک کردی منتظر تکستم نبودی؟وقتی که داشتی میرفتی بیرون منتظر مراقب خودت باش از طرف من نبودی؟شبا دلت نخواست کل روزتو برام بگی؟وقت کارای روزمرت اصلا یاد من نیوفتادی؟ تورو نمیدونم ولی من خیلی دلم واست تنگ شده.

هنوز بعد از گذشت ۱۳ سال هنوز جاتو هیچ دختری نگرفته دست هیچ دختری رو نگرفتم از این به بعد هم فکر نمیکنم اتفاق خاصی بیافته😑

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

بتونم مستقل شم همین

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

کار ، ازدواج

ایشالله بهترینها قسمتت بشه عزیزم در مورد ازدواج عجله نکن باور کن تهش هیچی نیس جز مشکل حداقل یه آدم درست انتخاب کن که باهم حلش کنید نکه یکی که خودش برات درد شه برات بهترینا رو آرزو میکنم 🙂❤️

اگه تاپیکی دیدی که از محتواش خوشت نیومد یا خلاف عقیده تو بود لطفا عقده هاتو تو اون تاپیک خالی نکن اون تاپیک برای درد و دل یا حل یه مشکل زده شده لازم نیست بری خوشمزه بازی در بیاری گلم میتونی در نهایت احترام اون تاپیک ترک کنی اره عزیزم اینجوری خودتم آرامش داری باور کن 😊مامانم بهم یاد داده همیشه خوبی کنم و مهربون باشم اما اگه بخوای واس من کرم بریزی اونوقت نشونت میدم از عمم چی یاد گرفتم اره عشقم الآنم بده ۶۶۶😌😘 خدایا میدونم که از این به بعد فقط خوشبختی در انتظار خودم و خانوادمه ...پس شکرت خدا جونم 🤍✨میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی مهربونم🙂❤️

2810