2777
2789

یکی از هدف هام بعد از تموم شد این وامم،همینه. فقط اینکه با ده میلیون فوقش میشه یه شلوار لی، یه مانتو، یه کفش و دو سه تا شومیز خرید. ولی اقساطش یک ساااال طول می‌کشه 😒 جدی خدا لعنت کنه عامل گرونی رو از بالا و بزرگه تا پایین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واسه آبرسان کلینیک و ضد آفتاب ایزدین اینا جونمم میدم حیف ک پول ندارم فعلا

عزیزم اگ میخای روتین داشته باشی نیازی نیس حتما محصولات گرون بخری و خارجی مهم مداومت و انتخاب محصول مناسب

مداومت نداشته باشی یا درس انتخاب نکنی بهترینا و گرونترینارم بخری بی فایدس

اگ روتین نداری حتما روتین پایه ک شامل این سه محصول هس رو تهیه کن و شرو کن

شوینده ابرسان ضدافتاب

همچنین نیاز نیس روتینت شلوغ باش

...
یکی از هدف هام بعد از تموم شد این وامم،همینه. فقط اینکه با ده میلیون فوقش میشه یه شلوار لی، یه مانتو ...

والا بخای با کیفیت بخری نصف اینای ک گفتیم نمیش🥲ی کتونی الان۳،۴تومن 

...
عزیزم اگ میخای روتین داشته باشی نیازی نیس حتما محصولات گرون بخری و خارجی مهم مداومت و انتخاب محصول م ...

روتین چند تا دکتر رفتم هیچکدوم تاثیر نداره گفتم کلینیک اینا بگیرم شاید بهتر باشم پوستم چرب و حساس

روتین چند تا دکتر رفتم هیچکدوم تاثیر نداره گفتم کلینیک اینا بگیرم شاید بهتر باشم پوستم چرب و حساس

و یچیز دیگ

سعی کن روتینت از ی برند باش

چون فرمولاسیون ها فرق دارن امکان تداخل وجود داره خصوصا اگ ی محصول ارگانیک باش یکیش شیمیای باهم نمیسازن

و اینک روتینت رو درس استفاده میکردی؟

روتین مناسب ۵۰،تا۶۰درصد پوست رو اوکی میکنه

باقیش با فیشال و تغذیه و ورزش و...رعایت یسری چیزا مث زود ب زود روبالشتیت رو عوض کنی و دست الوده و گوشی ب صورتت نزنی

و اگ مشکل درونی داری حتما درمان کن درکنارش روتین

مثلا جوش علتای مختلف داره

یکیش هورمون

اگ دارو مصرف کنی و درکنارش روتین اوکی میش

...
والا بخای با کیفیت بخری نصف اینای ک گفتیم نمیش🥲ی کتونی الان۳،۴تومن

آره درسته. تازه حالت متوسط رو حساب کردم. امشب سیتی سنتر شهرمون بودم. کفش زیر دو میلیون نبود. دیگه همونو حساب کردم. شومیز هم هر کدوم حدود یک میلیون. مانتو هم حدود دو سه میلیون میشه یه چیز متوسط خوب پیدا کرد. 

و یچیز دیگسعی کن روتینت از ی برند باشچون فرمولاسیون ها فرق دارن امکان تداخل وجود داره خصوصا اگ ی محص ...

متاسفانه مشکل هورمونی شدید دارم چون تو اقدامم برای بارداری نمیتونم دارو قوی استفاده کنم خیلی موهام می‌ریزه صورتم جوش میزنه پوست و موم خیلی چرب شده با روتین و شامپو هم درست نمیشه

متاسفانه مشکل هورمونی شدید دارم چون تو اقدامم برای بارداری نمیتونم دارو قوی استفاده کنم خیلی موهام م ...

خب دیگ برا همین روتینت تاثیر نداشته

علت ریزشتم هورمون دیگ

و چربی

ببین عزیزم چون بارداری خب نمیش هرچیزی استفاده کنی بعضی محصولات مناسب نیس

باید بگردی محصولاتی ک مناسبت باش پیدا کنی

شوینده ابرسان ضدجوش و ضدافتاب

برا موهام اگ شوره داری اول ضدشوره استفاده کن برطرف شد بد ضدریزش

...
متاسفانه مشکل هورمونی شدید دارم چون تو اقدامم برای بارداری نمیتونم دارو قوی استفاده کنم خیلی موهام م ...

بالاخره اول هورمونت اوکی کن بد اقدام کن 

تیروئید تنبلی کیست چی نداری؟

...
خب دیگ برا همین روتینت تاثیر نداشتهعلت ریزشتم هورمون دیگو چربیببین عزیزم چون بارداری خب نمیش هرچیزی ...

ارثی هست خوب نمیشه مادرم خاله ام دختر خاله ام همه دارن داروی هورمونی میخورن اسپیرونولاکتون خیلی خوب بود ولی دکتر گفت قطع کنم موی زائد جوش صورتم خیلی کمتر شده بود 

2810