2777
2789
نه اصلاااا خیلی خطرناکه

میگم دیگه پدرم در تومن

نگفتم که امتحان کنه جالا من بادمجون بم هستم چیزیم نشد بکی دیگه بزنه ممکنه راهی بیمارستان بشه

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سس مایونز بگیر بزن به کل موهات از ریشه تا نک مو وبعد بزار یکم بمونه و یه شونه دندونه ریز بخر و با نخ دور دنداهاش بپیچ  و موهاتوصاف‌ کن  تو حمام یا حیاط..چندبار این کارو انجام بده تموم میشه ..و هم اینک لباس ها و رو تشک وبالشتی و..همه چیو با آب جوش بشور همین

هر دوش😢

همین الان سرشو سس مایونز بزن یه شیشه کامل و مشمبا ببند صبح بره حموم . تو حموم با شامپو بشوره حشره هاش میمیرن و میریزن میمونه تخماش. تو حموم دوبار سرکه بزنه خیلی شونه کنه یا شامپو ضدشپشه سریتا بزنه. از حموم اومد موهاشو با سشوار خشک و اتو بکش موهاشو. بشین با دستت با نور گوشی تخماشو جدا کن بنداز تو آب

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
همین الان سرشو سس مایونز بزن یه شیشه کامل و مشمبا ببند صبح بره حموم . تو حموم با شامپو بشوره حشره ها ...

خونه رو قشنگ جارو برقی بکش. رو بالشتی و ملحفه ی اونور با دمای بالا بشور و جلو افتاب خشکش کن‌ اگر تخماشو تند تند جدا کنی دیگه بزرگ نمیشن و تموم میشه

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
از کجا بخرم

نگاه  گلم من از داخل کانال تو ایتا خریدم بیشتر عطاری ها کانال ها دارن فقط یادت نره اسمش قطره کیمیا است بوش شبیه به سرکه اس شب به تمام نقاط سرت میزنی بعد خوب ماساژ میدی یک کلاه  سرت کن یا یک پلاستیک بعد بخاب صبح که بلند شدی بهت قول ميدم هرچی تو سرت باشه میریزه البته با شونه آهنی بخر بعدش شانه کن تمیز میشه کل روبالشتی ها لباساتو با آب  داغ بشور بعد روبه آفتاب پهن کن 

گلم بیشتر شهرها مرکز درمانی شپش دارن اوناهم خوبن

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان