2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بینشون بودم برای کارورزی هام. البته شهر خودمو میگم...جنوب... ۹۰درصد از کار فرار ن و بی سواد. ولی ...

من کارمند بهداشت خوب و دلسوز هم زیاد دیدم بد هم زیاد دیدم بداخلاق با باردارا بد رفتاری میکرد 

🟣🟣          لایک ممنوع           🟣🟣
متاسفانه بهداشت دکتراشم گاهی بیخود هستن من پسرم 15سالشه مدرسه گفته بود موهاشو باید کوتاه کنه بردم ب ...

منم دخترمو بردم برای چکاب که مدرسه فرستاده بود. بخاطر استرس،ارجاعش دادن روانشناس و روانپزشک.  روانشناس رو رفتم همون مرکز...خخخ با خ ر یکی بود🫠🫠   دیگه هم پیگیری نکردن. ولی خب ثبت شد براش.‌۱۰سالشه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من کارمند بهداشت خوب و دلسوز هم زیاد دیدم بد هم زیاد دیدم بداخلاق با باردارا بد رفتاری میکرد

همه چی برمیگرده به نظارت مسیول‌ .جنوب که اصللاا نظارت نیست. یه شهر دیگه رفتم واقعا لذت بردم از نظارت و کیفیت کارشون و احترامی که به همه میذاشتن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
همه چی برمیگرده به نظارت مسیول‌ .جنوب که اصللاا نظارت نیست. یه شهر دیگه رفتم واقعا لذت بردم از نظارت ...

همه چی برمیگرده به ذات اون کارمند

من خیلی جاها کارمند دیدم هیچ مسئولی بالا سرش نبوده بازم کارشو درست انجام داده حقوقش حلالش باشه الهی

🟣🟣          لایک ممنوع           🟣🟣
منم دخترمو بردم برای چکاب که مدرسه فرستاده بود. بخاطر استرس،ارجاعش دادن روانشناس و روانپزشک. روانشن ...

واقعا حالا روانشناس خود مرکز با پسرم حرف زد گفت مشکلی نیست و اتفاقا خیلی اجتماعیه وآینده نگره منم عصبی شدم رفتم دفتر رییس مرکز اونم با پسرم حرف زد گفت دکتر جوونه واشتباه کرده و...ولی دکتره یک دختر جوان بود می‌گفت من وظیفه دارم همین الان با آمبولانس بفرستم بیمارستان.  اومدم خونه پسرم همش می‌گفت زنگ بزن آمبولانس اینم از شانس ماست😅

من کرج وقم ورشت و اصفهان وچندجا گذرم به بهداشت خورده و رونده داشتم شانس من همه بیخود. 

بارداربودم کیست داشتم هر دفعه میرفتم میگفتن برو احتمالا یکی دو روز آینده سقط میشه منم با گریه میومدم خونه مادر بزرگم دلداری میداد می‌گفت غلط کردن مگه خدان

واقعا حالا روانشناس خود مرکز با پسرم حرف زد گفت مشکلی نیست و اتفاقا خیلی اجتماعیه وآینده نگره منم عص ...

وای🤣🤣🤣