2777
2789
عنوان

چجوری وقتی با شوهر قهر میکنین میرین آشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 62 پست
دست خودم نیس یعنیا کاراشون کلا روانیم میکنه از بس کردم بخاطر اونا با شوهرم حس میکنم دیگه دوسم نداره

یه مکث بده به خودت و زندگیت

یه یک هفته تمرین کن که راجب اونا حرف نزنی بیای اینجا خودت و خالی کنی

عوضش رابطت و با شوهرت محکم کن

تا آرامش بگیرید...دوست داره فقط یکم خستس اونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس میکنم دوسم نداره تو دعوا گفت دلم برات سوخته اومدم گرفتمت وگرنه نمیخواستم تورو اصلا

تو دعوا نمیگن که عزیزمی عشقمی اونا تو فیلماس 

می‌دونن از چی بیشتر بدون میاد اونو میگن

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️

یه مکث بده به خودت و زندگیتیه یک هفته تمرین کن که راجب اونا حرف نزنی بیای اینجا خودت و خالی کنیعوضش ...

خیلی دوس دارم مث مجردیام آروم و مهربون ودخترونه بشم ولی ایقد عصبی شدم رفتارام شبیه مردا شده

خیلی دوس دارم مث مجردیام آروم و مهربون ودخترونه بشم ولی ایقد عصبی شدم رفتارام شبیه مردا شده

خب دیگههه مردا از ادم فراری میشن زن گرفتن 

من خیلی تمرین کردم و شد

یوقتیم حالم بد میشه با ناز بهش میگم اونم درکم میکنه 

بعضی وقتام از نت خارج میشم ولی 

خب دیگههه مردا از ادم فراری میشن زن گرفتن من خیلی تمرین کردم و شدیوقتیم حالم بد میشه با ناز بهش میگم ...

اصن نمیتونم سیاست داشته باشم میدونی امروزم گفت چون آدم نیستی و ذات نداری خدا بهت بچه نمیده

دلم تیکه شد بخپا

اصن نمیتونم سیاست داشته باشم میدونی امروزم گفت چون آدم نیستی و ذات نداری خدا بهت بچه نمیدهدلم تیکه ش ...

یه چیزی تو عصبانیت گفته...به دل نگیر گلم

باهاش خوب باشی مثل پروانه دورت میگرده

میتونی تکی مشاوره بری خودت؟ یه مشاور خوب و خداشناس

دیگه خودتو لوس کن سیاست زنونه بخرج بده ,عمدا پات رو بزار رو پاش

دقیقا این واسع من جواب میداد  آخریه منظورم یا بزور میگفتم باید صورتت طرف من باشع  دیگع جواب میداد ولی چ فایده 

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
2810