2777
2789
عنوان

چجوری وقتی با شوهر قهر میکنین میرین آشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 62 پست

سر بحث چیزی رو باز میکنمم ولی واقعا قشنگی عشق و زندگی ب همین کوتاه اومدناس تو دعوا های ما اکثرا من مقصرم و غرغرو و باهاش حرف میزنم نمی‌زارم زیاد قهر بمونیم

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سر بحث چیزی رو باز میکنمم ولی واقعا قشنگی عشق و زندگی ب همین کوتاه اومدناس تو دعوا های ما اکثرا من م ...

حس میکنم دوسم نداره خسته شده از غرزدنم 

منم مادرش حرصم میده میام سر این غر میزنم میترکونمش

اینم مادریه خیلی دعوا ميشه 

پا میشه شب؟ولی در کل بزار بخابه تا ریکاوری شهبیدارش نکنبرای فردا برنامه بریزغذای خوب و لباس قشنگ و . ...

دست خودم نیس یعنیا کاراشون کلا روانیم میکنه از بس کردم بخاطر اونا با شوهرم حس میکنم دیگه دوسم نداره

حس میکنم دوسم نداره خسته شده از غرزدنم منم مادرش حرصم میده میام سر این غر میزنم میترکونمشاینم مادریه ...

همسر منم مامانشو خیلی دوست داره مادری باشه دیگ شما از بچت چجوری انتظار داری البته مامانی بودن هم ب حدش خوبه 

ما خانوما و آقایون یکی نیستیم اونا خسته کوفته میان خونه حالا ما شروع ز غر زدن میکنیم که چرا بهم توجه نمیکنی و.. مث بچه ای که آویزون میشه ب مامانش یا باباش 

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️

2810