2777
2789
عنوان

کدوم حس ششم یا فاال براتون درست درومده حرفاش❓

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 128 پست
شما تار موی کلفتی دارین و قدتون به نسبت بلنده و استخوان بندیتون ریز نیست و پوستتون یکم سبزه هست و کم ...

عزیزم میشه از حست در مورد من بگی؟🥺🥺❤️

میشه بگی کسی که دوسش دارم خصوصیاتش چیه؟ برمیگرده بنظرتون؟

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘

پیرا نمیرم وگرنه پارسال میرفتم هدف پزشکیه و فقط با پزشکی یا دندون یا دارو خوشحال میشن

@990shaparak   بنظرت ازین سه تا هس یا نیس قبول شدنم؟  

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما تار موی کلفتی دارین و قدتون به نسبت بلنده و استخوان بندیتون ریز نیست و پوستتون یکم سبزه هست و کم ...

پشمام داره میریزه خیلی درست بود

توروخدا رفتی تاپیکامو خوندی؟

مجید حسش بهم چیه؟

من کی ازدواج میکنم .؟ با چجور آدمی ؟ شغل و خصوصیاتش چیه خوشبخت میشم؟

توروخدا اینم مفصل بگو بهم

ببخشین بچه ها همسرم پیشمه برم همش کنارش در حال تایپم بعدا ج میدم

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

پس توروخدا مال منو فراموش نکنید جواب بدین 

ممنونم ازتون🥺❤️

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘

ممنون میشم جواب منم بدین هر وقت تونستین 

مشکلم سند خونست که اگه تفکیک بشه به قیمت خوبی میتونیم بفروشیمش میخوام بدونم مشکل سند حل میشه یا نه ؟

ممنون میشم جواب منم بدین هر وقت تونستین مشکلم سند خونست که اگه تفکیک بشه به قیمت خوبی میتونیم بفروشی ...

عزیزم زمان میبره و کلی بدو بدو داره اما در آخر به نفع ما میشه مطمعنم و به پول خوبی هم میفروشین ، آشنا پیدا کنین و وواسط تا زودتر حل شه 

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

منن بگو قشنگم به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟کی میبنیمش؟کی بهم پیشنهاد میده ؟

اونم دوستت داره و وقتی میبینه تورو از نگاهاش معلومه که حسی بهت داره تابلوه نگاهاش ، پیشنهاد نمیده اولش میاد و با یه بهانه حرف باز میکنه و بعد یکم هینجوری میحرفین و بعد میگه من چند مدته زیرنظر داشتمت و ازت خوشم اومده میتونم عشقم صدات کنم 😂 و اینجوری یخ بچه آب میشه

دانشگاه و رشته مورد نظرت احتمالا پنجاه پنجاهه اما صددرصد رشته ای قبول میشی که خودت دوس داشتی و با علاقه میری مجبوری نمیشه

ممنونم عزیزم خیلی خیلی لطف کردینخیلی خوشحالم کردین الهی خدا دلتون شاد کنه

قربونت بشم مهربونم ناامید نباش بخدا الان یکی از دوستان تگم کرد سیو یک سالش بود ازدواج نکرده بود بهش گفتم با یه اقایی با این نشونه ها ازدواج میکنی گف فکر نکنم اخه یه ماهه رفته و نمیخاد منو گفتم باز میاد سراغت امروز گف پیام داده و قصدش جدیه 

مطمعن باش میشه و اصلا دلهره نگیر که اینقدر پول خرج میکنیم اخرش هم هیچی به هیچیه نه والا میشه مطمعن باش

2810