2777
2789
عنوان

کدوم حس ششم یا فاال براتون درست درومده حرفاش❓

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 85 پست
قدش اره ولی تیپش نه این نیس رسمیه همیشه

با ی پسری که تیپ و ظاهرش اینی که میگم هس آآشنا میشی و رسمی میشین ک لاغره تیپش اسپورته آشناس وضع مالی پدرش خوبه 

اینی که مدنظرت هس مغروره ب ظاهر ولی فعلا تا شرابطش اکی نشه به ازدواج فکر نمکنه و قصدش مهاجرته اما حس خوبی ازت میگیره ب عنوان عشق نه زن زندگیش

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ی پسری که تیپ و ظاهرش اینی که میگم هس آآشنا میشی و رسمی میشین ک لاغره تیپش اسپورته آشناس وضع مالی ...

ممنون عزیزم!کی و کجا و چجوری آشنامیشیم باهم؟چیکارم هس اصلا؟

عزیزم میشه بگی به خواسته ام میرسم 🥲 🥲

اگ تلاش کنی میرسی اما یکم کم حوصله میشی و تلاش نمیکنی

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

با ی پسری که تیپ و ظاهرش اینی که میگم هس آآشنا میشی و رسمی میشین ک لاغره تیپش اسپورته آشناس وضع مالی ...

اونی ک باهاشم دوستم داره ؟رابطمون به کجا میرسه ؟

قرار بعدیمون چطوره ؟اتفاق بدی نمیوقته ‌کسی نمیفهمه ؟

ممنون عزیزم!کی و کجا و چجوری آشنامیشیم باهم؟چیکارم هس اصلا؟

توی اطرافیان ببین پسری که ازت سه چهار سال بزرگتر باشه و تا دیپلم خونده باشه و پیش پدرش کار کنه و وضعشون خوب باشه و بچه اخر خانواده باشه کیه ؟ 

تلاشم کردم واقعا گاهی اوقات ناامید میشم دلم میخواد ر بهم پیشنهاد بده🥲میده یعنی؟

تو تحریکش کن تا پیشنهاد بده خودت پیشقدم نشیا 

توی اطرافیان ببین پسری که ازت سه چهار سال بزرگتر باشه و تا دیپلم خونده باشه و پیش پدرش کار کنه و وضع ...

نمیدونم مسیو سراغ ندارم بااین مشخصات😢اگ هم هست باید خیلی فک کنم نمیدونم

چه زمانی میاد سمتم؟خستتته شدم از تنهاییی😢

میشه برا منم بگی با علیرضا ازدواج میکنم؟

بله عزیزم احتمال زیاد حسم میگه ازدواج کنین و خونه وماشین هم داره و شاغله و قصدش جدیه

2810