zxnm مدیر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 523 عنوان کدوم حس ششم یا فاال براتون درست درومده حرفاش❓ | مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 128 پست تگش کنید اگ میشه(تاپیک قبلیم ک برای دیدار پرسیده بودم داریم یا نه اشتباه گفته بودن همه😑)یا اگ خودت فاال یا حس ششم هستی میخوام بدونم به شخص مورد نظرم میرسم؟اگه آره چه زمانی؟ دیروز | 22:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشگل_خوش_شانس عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 610 نه از خداش نیست اونجوری وانمود میکنه پیام داد جوابشو نده بزار بمونه توی شوک که میخای ازدواج کنی سلام عزیزم میشه جواب منم بدی من کی ازدواج میکنم با چه جور ادمی ؟یه سوال هم دارم که علی بهم فک میکنه چه فکری میکنه راجبم
رها۱۱۱۱ عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 2300 مثلا از یه دوست مشترکی چیزی برسون ، مردا زود تحریک میشن با این چیزا مطمعن باش اماتوی پیام اصلا نگیا ... میشه منم بگی بنظرت کراشم آخرش به ازدواج ختم میشه یانه 🥲 ♥️
سه_بار_تعلیق عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 2912 نه عزیزم تاپیکات فک نکنم اینقدر راجب خودت گفته باشی شایدم گفتی نه نخوندم اما ه عنوان تاپیکا نگا میکن ... الان دیگه خودم ریختم پشمام موند ، دقیقا همین قیافه اس😁حالا من نمیخوام ازدواج کنم باهاش میخوام حسش بهم رو بدونم و اینکه چند سالگی یا چند وقت دیگه ازدواج میکنم؟شغلش چیه؟ شخصیتش چجوریه؟ چجوری آشنا میشیمخوشبخت میشم؟
zo_fa عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 334 نه از خداش نیست اونجوری وانمود میکنه پیام داد جوابشو نده بزار بمونه توی شوک که میخای ازدواج کنی عزیزم دفعه اولمه که همچین درخواستی دارم تو سایت لطفا درخواست دوستیمو میپذیرید نمیخام زیاد وقتتون بگیرم ممنون میشم
shhzbjzb عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 107 حس همسرم بمن و خصوصیات چ واینکه بلاخره به خواسته قلبیم میرسم
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 1731 اونم دوستت داره و وقتی میبینه تورو از نگاهاش معلومه که حسی بهت داره تابلوه نگاهاش ، پیشنهاد نمیده او ... 😂😂😂تو رو خدا جدی میگی ؟! ببین اینجوری بشه برات شیرینی میخرم پست میکنم 😂حالا کی میبینمش ؟ من برم سمتش یا خودش میاد ؟دفعه اول که ببینمش اینا رو میگه ؟ (یعنی نزدیکترین دفعه ای که ببینمش؟)
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 1731 اونم دوستت داره و وقتی میبینه تورو از نگاهاش معلومه که حسی بهت داره تابلوه نگاهاش ، پیشنهاد نمیده او ... به هم می رسیم ؟ یعنی ازدواج و رابطه جدی ؟
سه_بار_تعلیق عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 2912 الان دیگه خودم ریختم پشمام موند ، دقیقا همین قیافه اس😁حالا من نمیخوام ازدواج کنم باهاش میخوام حسش ب ... @990shaparak