2777
2789
عنوان

کدوم حس ششم یا فاال براتون درست درومده حرفاش❓

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 128 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیانت جنسی نمیکنه اینو مطمعن باش دوستت هم داره اما نمیدونم براتون دعا گرفتن یا چیکار کردن که اینجوری ...

آره متوجه شدم چک میکنه چون روبیکا لست سینه ولی تو ایتا میخوره کی آن میشم آنلاین میشه اونجا و نصب کرده

خب اون از خداشه من توافقی ازش جدا بشم همش میگه ی پولی رو قبول کن توافقی جدا شیم

نه از خداش نیست اونجوری وانمود میکنه پیام داد جوابشو نده بزار بمونه توی شوک که میخای ازدواج کنی

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

نه از خداش نیست اونجوری وانمود میکنه پیام داد جوابشو نده بزار بمونه توی شوک که میخای ازدواج کنی

سلام شاپرک خانم خوبی گلم

من با کسی که باهاش تو رابطم ازدواج دارم؟دوسم داره؟

کاربری مال دو نفره
من چجوری میتونم بهش برسونم که میخام ازدواج کنم اگه مهم نباشه چی

مثلا از یه دوست مشترکی چیزی برسون ، مردا زود تحریک میشن با این چیزا مطمعن باش اماتوی پیام اصلا نگیا همچین چیزی فردا تو دادگاه مدرک کنه 

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

سلام عزیزم در مورد من و این پسر چیا حس میکنی؟ 

بنظرت من با چطور آدمی ازدواج میکنم؟

2810