2777
2789
عنوان

کدوم حس ششم یا فاال براتون درست درومده حرفاش❓

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 85 پست
ععع رایت جون تویی؟ پارسال فک کنم حرفیدیم من فکر میکردم تا الان رفتی سر خونه زندگیت که گلم امسال دیگ ...

@990shaparak   مرسی عزیزم شما خوبی؟سلام خوبی عزیزم نه آن کسی که گفتی را ندیدم،البته میشناسم کسی که کارمند باشه ولی نمی دونم آن هست یا نه،عزیزم من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟در مورد کسی که اول اسمش ج داره الان چه فکری می کنی؟آیا باهاش ازدواج دارم؟مرسی گلم

اینم جواب بده لطفاً بهم فکر می‌کنه ؟

منظورت همسرته؟ یا عشق؟

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ععع رایت جون تویی؟ پارسال فک کنم حرفیدیم من فکر میکردم تا الان رفتی سر خونه زندگیت که گلم امسال دیگ ...

درخواست داده بودم قبلا میتونی قبولش کنی عزیزم؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
ابجی یعنی پزشک میشم ته این قصه؟ 404 قبولم؟ خوشحالی از ته دل بابامو میبینم؟ مامانمو؟بنظرت موقع دیدن ن ...

@990shaparak   اینو حتما جواب بده قشنگم

لطفا

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
@990shaparak اینو حتما جواب بده قشنگملطفا

پزشکی رو تلاش کنی شاید قبول شی اما پیرازشکی حتما میاری و شاید دو دلبشی و یکسالم بخای بخونی اما چون دلت صافه حتما خوشحال میکنی خانوادتو

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

پزشکی رو تلاش کنی شاید قبول شی اما پیرازشکی حتما میاری و شاید دو دلبشی و یکسالم بخای بخونی اما چون د ...

پیرا نمیرم وگرنه پارسال میرفتم هدف پزشکیه و فقط با پزشکی یا دندون یا دارو خوشحال میشن  

توروخدااا خصوصیاتمو میگی

شما تار موی کلفتی دارین و قدتون به نسبت بلنده و استخوان بندیتون ریز نیست و پوستتون یکم سبزه هست و کم ححوصله هستین و میخوابین زود چیزی یا کاری رو تموم کنین اعصابتون به ریزه کاری نمیکشه و یکم ته دلت حسادت داری اما بروز نمیدی و دوست نداری هم سنات ازت پیشی بگیرن و پیشرفت کنن اما تو درجا بزنی و از صدای بچه بدت  میاد و .... چچیزایی ک حسم کردم راجبت اینا بود تقریبا

منتظره جوابم بهم حسی داره؟

حس عاشقانه نیست یجوری جذابی براش و وقتی میبینتت زیاد نگات میکنه اما مواظب زندگیت باش کلا 

شما تار موی کلفتی دارین و قدتون به نسبت بلنده و استخوان بندیتون ریز نیست و پوستتون یکم سبزه هست و کم ...

برا منم اینجوری میگی چه وایبی ازم میگیری؟

2810