2777
2789
عنوان

شما بودید چه فکری میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 17 پست
۲ سالآزاد و دانشجوچیز خاصی تو زندگیه مشترک نهفقط میخام بدونم حساسیتم الکیه؟ یا نه

اگر چیزی ندیدی پس شکت بی مورده گلم... شیطون رو لعنت کن و نذار بینتون رو شکراب کنه.... شاید حواسش پرت میشه وقتی شما باشی... در واقع بین زن و شوهر چیزی فراتر از این سطحی نگریها مثل زیبایی و بگو بخند ها شکل میگیره که باعث عشق عمیق میشه... عشق شما باید اینقدر ریشه دار باشه که با این چیزا نلرزه... انسان عاقل و بالغ عاشق شخصیت و نجابت همسرش میشه نه ظواهر... و در این صورته که هیچی نمیتونه حواسش رو از معشوقش پرت کنه... اینا شعار نیست قشنگم. واقعیتیه که تحربه ش کردم.... وقتی اینقدر روی شخصیتت کار کنی که نبودت همسرت رو اذیت کنه و از عمق وجود دلتنگت بشه و برای دیدنت لحظه شماری کنه و حتی توی نبودت به خودش اجازه نده حتی فکری هم خیانت کنه یعنی کارت رو درست انجام دادی و خیالت از بقیه زندگیت راحت میشه

ان شاءالله عشقتون پایدار و برقرار و بابرکت باشه🌹

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
اگر چیزی ندیدی پس شکت بی مورده گلم... شیطون رو لعنت کن و نذار بینتون رو شکراب کنه.... شاید حواسش پرت ...

خیلی قشنگ صحبت کردید 

چه کار باید بکنم که اون حرفایی که گفتید باشه؟

دلتنگ بشه به بقبه نگاه نکنه خدایی نکرده و من براش فقط جذاب باشم

بقیه خانما براش مهم نباشن و ...

بلد نیستم خیلی 🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی قشنگ صحبت کردید چه کار باید بکنم که اون حرفایی که گفتید باشه؟دلتنگ بشه به بقبه نگاه نکنه خدایی ...

عزیزم زیاده بخوام بگم.. اول اینکه ضعیف و حساس نباش... نشون نده برات مهمه مثلا جلسه فرداش. عوضش بگو میدونم اینقدر منو دوست داریکه اگه باشم حواست پرت من میشه😉 یا به مناسبتهای مختلف مخصوصا تو جمع که بحث مردا شد جلوی خودش بگو اینقدر از همسرم مطمئنم و باوجدانه و اهل خدا و پیغمبر که اصلا فکر ارتباط با زن دیگه ایتو ذهنش نمیاد.... بهش عشق بده. دوستت دارم بگو... حرف دلت رو بزن اما با ملایمت نه دعوا. حتی اگر ناراحت و دلگیری بگو دلیلش رو. منطقی باش موقع صحبت کردن نه احساساتی و پر از لوس بازیای حالایی ها.... بعضی اداهای اینستا واقعا جذاب نیست برا اقایون... خیلی از ناز و عشوه ها مخصوص خلوت دونفره ست... به همسرتون اطمینان بدین که لحنتون در برابر نامحرم و همسر فرق داره و برای خودتون حریم قائلین... نشون بدین که همینطور که خودتون حریم و خط قرمز دارن تو ارتباط با نامحرم از اونم این انتظاررو دارین..... فعلا همینا به ذهنم رسید

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....