ما خانواد مون اینجوریه که با بلوز شلوار اینا اوکیم جلو هم میگردیم پسر خالم وقتی بهم دست میده یا بغلم میکنه یک حس بدی ازش میگریم زن هم داره ومثلا اون ۳۴ سالشه من ۱۸ ولی در کل حسم بده حس کثیف بودن دارم ببخشیدا نمیدونم چطوری حسم بگم
بعد دو روز پیش مهمونی بودیم لباسم مامانم گفت کت چرم جدید خریدم بپوش وای اینقدر خجالت کشیدم کوتاه بود همش استرس داشتم چون پریود بودم نوارم مشخصی باشه شوارمم تنگ بود بالاش خلاصه که مهمونی کوفتم شد
ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بغل کردن درست نیست!شاید منظور داشته که حس بد دریافت کردید
یکم بلندتر بپوش خودتم راحت باشی گلم❤️
امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊