2777
2789
عنوان

حس بدی دارم تو فامیل بنده خدا هیز نیست ولی من

| مشاهده متن کامل بحث + 2012 بازدید | 65 پست
خب مگ مجبوری یکم محترمانه تر بگرد ک معذب نباشی و ب گناه نیفتن بقیه همه ک دیدگاهشون مث هم نیس

خوب نمی خوام بد تیپ باشم همه دخترا لباسشون باز وشیک بود تو مهمونی من کت پوشیده خریدم ولی کوتاه بود حس بدی داشتم خودم می خوردم همش

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

من با پسر خالم دس نمیدم ولی متاسفانه با رلم چرا🫠🫠🫠خاک توسرم هنوز میام خونه ی روزم خر کیفم🙂

حدود الهی رو نگهدار تا خدا در بزنگاه‌ها نگهدارت باشه عزیزم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مدل خانواده مون هست دیگه میگن مثل برادر خواهرن ازدواج فامیلی هم معمولا نمی‌کنیم ولی خب من بدم میاد

گلم ببین حکمت اینکه دین میگه نامحرم رو باهاش دست ندید و غیره... بنظرت چیه؟ دلیلش اینه که خودمون اذیت میشیم مثل موقعیت شما و اسیب میبینیم دیگه بهش نزدیک نشو اگه حس خوبی نداری مطمئن باش اون مرد فکرای بدی ممکنه داشته باشه

بغل که اصلا حق نداده.خصوصا شما دیگه سنتونم بالاس.لبای خب لباسی بپوش حس بهتری بهت بده

۱۸ سالمه ها سنم بالاست؟

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

من با پسر خالم دس نمیدم ولی متاسفانه با رلم چرا🫠🫠🫠خاک توسرم هنوز میام خونه ی روزم خر کیفم🙂

😂😂🤦

خوب نمی خوام بد تیپ باشم همه دخترا لباسشون باز وشیک بود تو مهمونی من کت پوشیده خریدم ولی کوتاه بود ح ...

آخی عزیزم میدونم چی میگی ولی تو چکار بقیه داری متفاوت باش قرار نیس عین بقیه باشی خاص باش.بی بند باری ک هنر نیس شخصیت آدمی رو میبره زیر سوال.

چه لزومی داره اصلا الان دو تا هم جنس هم زورکی بهم دست میدن چرا باید بطور نمایشی ژست صمیمیت دربیاریم ...

خانمش هم خودش همین جوریه دست می ه بغل اینا بعدم چون من از بچگی تا الان پیششون خیلی میرفتم حس بچشون بهم دارن  حس بد و هیزی ندارن

چه خانواده عجیبی😐 یعنی خودتو عذاب بدی تا آقا تو رو بغل کنه و خواهراش کیف کنن؟ بگو ک شوخیه

نه کلا بد نمیدونن 

خوب نمی خوام بد تیپ باشم همه دخترا لباسشون باز وشیک بود تو مهمونی من کت پوشیده خریدم ولی کوتاه بود ح ...

یعنی مشکلت اینه بین بقیه شیک نباشی
پس عزیزم روی خودت کار کن تا دیگه عذاب نکشی
وگرنه این عذاب کشیدنه حسابی داغونت میکنه
یا اینکه
جوری ک خودت راحتی لباس بپوشی و احد الناسی برات مهم نباشه الا خدا و خودت

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

نه کلا بد نمیدونن

مهم خانواده ات هستن یا خدا
اگر اولی رو میگی..که هیچ

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

گلم ببین حکمت اینکه دین میگه نامحرم رو باهاش دست ندید و غیره... بنظرت چیه؟ دلیلش اینه که خودمون اذیت ...

زن داره آخه مثل داداشمه 

ولی خب من به دین اعتقاد ندارم ولی فقط خدا قبول دارم که اونم خجالت میکشم در چنین مواقعی

زن داره آخه مثل داداشمه ولی خب من به دین اعتقاد ندارم ولی فقط خدا قبول دارم که اونم خجالت میکشم در چ ...

🤔🤔🤔 مگه خدا نمیگه اگه به من اعتقاد دارید پس اسلام بیارید

مهم خانواده ات هستن یا خدااگر اولی رو میگی..که هیچ

اصلا هیچکس موقعیت منو درک نمیکنه 

فردا مثل قبل رفتار نکنم میگن فیس کردم محل نزاشتم

2810