2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این خواستگار چیه⁉️خودم حس میکنم نرمال نیست😕💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 93 پست

فقط اینکه پارتنر من خودشیفته نیست اونقدرا هم 

خیلییی زیاد ابراز علاقه میکنه و اول خودش اوند جلو و پارتنر هم شدیم 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

خب خانوما من مشکلم همین اخلاقشه

همه جوره خوبه تحصیلاتش مهندسی ی دانشگاه خوب میخونه حقوقش(در کنار دانشجویی کار ازادم میکنه) ماهی دویست میلیون به بالاست اخلاق خانوادش فوق العاده خوب و زن دوست هستن و مومن و خونه و ماشین خارجی هم داره

از همه مهم تر میشناسیمشون و خانوادگی خوبن

هـر چـه در ذهنِ تو آیـد... آن بـود مفهومِ تـو✨🌱🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای منی ک از وقتی دوسالم بوده مامانم هم برام پدری کرده هم مادری و تا روزیکه زنده بود ی روز خوش ندید ...

ممنونم عزیز دلم منم شمارو درک میکنم چون جمله ای که در وصف مامانم میتونم بگم اینه ک مادرم ثابت کرده پدریشو❤️

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10

فقط اینکه پارتنر من خودشیفته نیست اونقدرا هم خیلییی زیاد ابراز علاقه میکنه و اول خودش اوند جلو و پار ...

پسر عمه من اصلا هیچ وقت مستقیم و حتی غیر مستقیم به من نگفت که علاقه داره! 

من میگم از ترسو بودن و غرور فوق زیادشه که اینجوری کرد

وگرنه مثل خیلی های دیگه میومد جلو و میگفت علاقه داره

خب خانوما من مشکلم همین اخلاقشههمه جوره خوبه تحصیلاتش مهندسی ی دانشگاه خوب میخونه حقوقش(در کنار دانش ...

اینا که گفتی کنار مشکل اخلاق این آقا اصلا به چشم نمیاد . اگه غلو نکرده باشی توی توصیف رفتارش ، متاسفانه تضمینی بدبخت میشی اگه ازدواج کنی باهاش

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چرا احساس میکنم رمان داری تعریف میکنی🫠

عزیزم حست اشتباست اگر رمان بود که میگفتم عاشقمه و فلان من دارم میگم ترسو خودشیفتست نیومده جلو🥲

فک کردم ایدز داره بی چاره چرا انقد سختش می‌کنی عزیزم وقتی همو دوس دارین

خب عزیزم با توجه به چیزهایی که گفتم نظرت در موردش چیه؟ 

خب چه اشکال دارهاذیت کردن سر ب سر گذاشتن نشونه دوست داشتنهمگه بده از خانوادش کمک گرفته و جلو اومده

عزیزم خب این یکی از دلایل خودشیفتگیشه

من بخاطر این خصوصیتش که شنیدم خیلی بد و ترسناک میشن آدمهای خودشیفته توی زندگی میترسم

چون آدم درستی هست که نخواسته با دختر دایی خودش باشه شاید نمیشد ازدواج کنید

موافقم اما من دپست داشتم مثل پسر خالم و خیلی پسرهای دیگه بیاد جلو اینقدر شجاع باشه که از احساسش بگه

این درونگراست بری جلو بدبختی اصلا بہ ازدواج بھش اگر برونگرایی فکر نکن زجرت میفہ تا دوتا کلمہ بگہ دوس ...

درونگرا نیست اتفاقا آدم شوخ و اجتماعی ای هست

ولی شوخی هاش همه با تمسخر و تحقیره و بشدت مغرور و اهل قهر کردنه

و اره تا اونجایی که شناختمش اهل ابراز علاقه نیست

2810