2777
2789
عنوان

داستان تلخ مرگ داداشم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2370 بازدید | 110 پست
اولین تاپیکیه که میبینم همه دارن طرفداری میکننعذر خواهم واقعاً

درک خواهرامون بالاس عزیزم

شما بقیه تاپیکا منو ببینی متوجه میشی دنبال حاشیه نیسم

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

درک خواهرامون بالاس عزیزمشما بقیه تاپیکا منو ببینی متوجه میشی دنبال حاشیه نیسم

مگه من دنبال حاشیه بودم؟

کاش اون زمان هم همه درکشون بالا بود

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه من دنبال حاشیه بودم؟کاش اون زمان هم همه درکشون بالا بود

شما همیشه چیزایی ک آزارتون داده رو روی بقیه پیاده میکنید؟ من مگه گفتم این اتفاق واستون بیوفته یا قضاوت شید؟

امیدوارم خدا به دلتون پاکی و عطوفت و مهربونی بده و به خودتون آرامش💚

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

کی گفت من حسّاسم؟ جو نی نی سایت با این تاپیک ها منفی میشه.خیلیا این جا تأثیر می گیرن.

ول کن این حرفارو عجب حوصله ای داریا الکی چونه میزنی

خودت نخون وکیل وصی بقیه نباش هرکس دلش بخواد میخونه هر کس نخواد وارد تاپیک نمیشه 

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

حالا انگار جو اینجا پر شور و نشاط و مثبته فقط این تاپیک ذوق و شوقتو کور کرده

نه اصلا نذاشت سریع رفت خوابید🥲🥲

تسلیت میگم عزیزم

خیلی جوون بودن ولی تو باید بپذیری

اجلشون رسیده و این یه بهانه بوده بری رفتنش

امیدوارم روحشون در آرامش باشه

اونجا جایگاه هممون هست ..یکی زود یکی دیر

بمیرم واسه دلت ایت الکرسی میخونم واسه ارامش روح برادرت

عزیزمی🖤

تسلیت میگم عزیزمخیلی جوون بودن ولی تو باید بپذیری اجلشون رسیده و این یه بهانه بوده بری رفتنش امیدوار ...

مرسی فدات💚

خدا حفظت کنهحتما براش فاتحه بخون و خیرات بدهمستقیم بهشون میرسه

چشم

منم دیروز کیف پولمو گم کردم میخوام برم تو تاپیکای بقیه دعوا راه بندازم😂😂😂

وسط گریه هام بالاخره خندیدم🤣

2810