2777
2789
عنوان

داستان تلخ مرگ داداشم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2370 بازدید | 110 پست

عزیزم فدای قلب شکستت قسمتش همین بود براش دعا کن صدقه بده  نماز بخون هم خودت  آروم میشی هم روح اون عزیز  خدابیامرزدش 

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بمیرم خدارحمتش کنه

خدا داداشی تو رم رحمت کنه ادم برادر که نداشته باشه انگار پشت نداره درکت میکنم عزیز دلم 💔

امروز موقع خوردن پرتقالم یادش افتادم اون پرتقالو پوست نمیکند به چهار قسمت تقسیم میکرد داخلشو میخورد من اوایل بهش میگفتم تنبل بعدش خودمم از کارش خوشم امد 🥺 خیلی دلم براش تنگ شده یعنی اونم دلش برام تنگ شده 

حتمن اونا هم بی انصافی کردن، من این مدل تاپیکا رو میرم داخل تاپیکهای استارتر و مطمئن میشم برا دروغ و ...

قربونت برم💚

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

اره مهمهبیا برو بیرون عصابت خورده سر این بنده خدا خالی نکن

به هر حال یه عده باید باشن تو تاپیک تا بگن دنبال پر بازدیدی یا دروغه🤷🏻‍♀️

من از اون روزا خیلی دلم شکسته 

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
نه اصلا نذاشت سریع رفت خوابید🥲🥲

اینقد خودتو عذاب نده تو هیچ تقصیری نداشتی  فقط باید باش کنار بیایی

خدا بیامرزش  

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
قربونت بشم واقعیت تلخیه که برای هرکدوم از ما ممکنه پیش بیاد...کسی که تاپیکی با این عنوان میزنه خیلی ...

من به خاطر خودم نمیگم که..خیلیا این مدل داستان ها رو می خونن و ناراحت میشن.انرژی منفی این تاپیک ها زیاده و نمی دونم چرا وقتی تاپیک انرژی منفی یه نفر پربازدید میشه ، پشت بندش شبیه به همون رو بقیه ی کاربرا هم میزنن.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
کی گفت من حسّاسم؟ جو نی نی سایت با این تاپیک ها منفی میشه.خیلیا این جا تأثیر می گیرن.

من اولش گفتم روحیتون حساسه نخونید مشکل خودتونه عزیزم سایت عمومیه هرکی هرچی دوس داره میگه🖤

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

عزیزم فدای قلب شکستت قسمتش همین بود براش دعا کن صدقه بده نماز بخون هم خودت آروم میشی هم روح اون عز ...

چشم مرسی💚

خیلی عجیبه پارگی طحال و کبد خیلی درد داره ،مرگ درد داره چطور تونسته تحمل کنه و شما را صدا نزنه

دکتر میگفت ۲ ساعت بعد از خوابش فوت شده💔

خدا داداشی تو رم رحمت کنه ادم برادر که نداشته باشه انگار پشت نداره درکت میکنم عزیز دلم 💔امروز موقع ...

🙂خیلی سخته ولی مطمئنم کنارمونن

خب حالش بد بوده ب دفه اومده تاپیک زده از قبل برنامه ریزی نکرده

اولین تاپیکیه که میبینم همه دارن طرفداری میکنن

عذر خواهم واقعاً 

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
من به خاطر خودم نمیگم که..خیلیا این مدل داستان ها رو می خونن و ناراحت میشن.انرژی منفی این تاپیک ها ز ...

خیلی از تاپیکا در مورد جن یا این حس شیشم    من  عنوانو که میبینم سریع میام بیرون  بدون اینکه بخوام گارد بگیرم استارترم اولش گفته دیگه  

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
2810