2777
2789
عنوان

داستان تلخ مرگ داداشم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2370 بازدید | 110 پست

برادر من هیچوقت اون برنج و مرغ رو نخورد ولی فرداش تو مراسم ختمش برنج و مرغ دادن🕊💔

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچوقت خودم و نمیبخشم

کاش اون شب بیشتر اصرار میکردم برا شام خوردنش شاید میفهمیدم و میبردمش دکتر

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

فرستادنش پزشک قانونیکالبد شکافی شداون شب برادر من با موتور خورده بود زمینکبد و طحالش پاره شده بود و ...

خدا بیامرزدش گلم، جایگاهش بهشت برین، انشالله، روحش در آرامش و صبر شما بسیار فراوان باشه انشالله 

عزیزم تایپیکتو خوندم خیلی دلم گرفت برادر من سکته قلبی کرد 

دوروز قبل مرگش امد تو حیاطمون منو صدا زد من سرم تو گوشی بود نرفتم ببینم چیکارم داشت بعدشم رفتم حموم  و اون اخرین بار شد که صدام زد 😭

با تاپیک غم از دست دادن برادرش میخاد پربازدید بشه؟ بی انصاف نباشیم، طفلی داره داغ دلش رو تسلی میبخشه

پس چطور اون اوایل که اومده بودم نی نی سایت و داشتم درمورد فوت زنداداش حامله‌م میگفتم , همه گفتن به فکر بازدیدی و الکیه؟

من هر کسی رو طوری که قضاوت شدم قضاوت میکنم

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
چند سالش بود؟

۱۸

هیچوقت خودم و نمیبخشمکاش اون شب بیشتر اصرار میکردم برا شام خوردنش شاید میفهمیدم و میبردمش دکتر

عزیزم ناراحتی تو باعتث ناراحتی روح داداشتون میشه

پس براش دعا کن 

اونم موعد رفتنش بوده وگرنه الان زنده بود

2810