2777
2789
عنوان

رسوایی درست کردن برام تو دانشگاه دارم سکته میکنم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 69 پست

اسی عکست و بذار پیلیز میمیرم وگرنه از فوضولی خونم میفته گردنت😂

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین هیچ پسری هیچ پسری بدون واکنش یه دختر نمیتونه هیچ غلطی کنه اینو یادت باشه ماهم رفتیم دانشگاه خوشگلم بودیم وهستیم دوبار یکی رفت رومخ منو دستم رفتیم دفتر رئیس دانشگاه یه مدت تعلیقش کردن ادم شد پس اینایی ک میگی یا مقصرش خودتی و حرفی کاری دادی دستشون هیچ واکنشی بدون کنش نیست 

قیافم خیلی معمولیه پلی طوری شده هی ب هم دیگه متلک میندازن کلاسمون دو گروه شده اونایی ک سیگمان و ادعا ...

نه خوشگلی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
چقدر بیکارن.اومدن پرستاری بخونن واقعا

والا به خدا ادم میمونه چی ب.گه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
ببین هیچ پسری هیچ پسری بدون واکنش یه دختر نمیتونه هیچ غلطی کنه اینو یادت باشه ماهم رفتیم دانشگاه خوش ...

عزیزم من حتی پسرخالم که ترم اخره اوردم سرکلاس کنارم نشوندمش به عنوان مهمان همه ام میدونستن پسرخالمه حتی اونم میگه رفتارات عادیه پس الکی قضاوتم نکن

این چنل پر زمینش بوی عشق دیواراش بوی نفرت و هواش از طعم شکلاتو خونه. @Napeloniii
2810