anw مدیر استارتر عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 415 عنوان خواب برادرمو دیدم🕊🖤 226 بازدید | 18 پست بغلم کرد گفت اومدم سربزنمالتماسش کردم نره گفت نمیتونم وقتم داره تموم میشه گفت مراقب مامان باش...گفت من همه جا کنارتم و هر لحظه به یادتم...حالم بده دارم دق میکنم😭واسم دعا کنید خدا به دلم آرامش بده...🖤 (((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤 دیروز | 21:54 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 13595 راست گفته دیگه کنارته گریه نداره🫂 شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد
گلبانوm عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 2656 خدا به دلت آرامشی عجیب نصیب کنه الهی آمین اما اسی ناراحتی و اشک و ماتم نکن به اونم بد میگذره فقط سوره "ملک" بخون مثل برق بهش میرسه هروز هروز بخون ببین ایندفعه اومد خوابت چی بهت میگه ✨️منم بعدش خاستی دعا کن و من یتوکل علی الله، فهو حسبه
حس_خوب۲۰ عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 4872 مراقب مامانت باش نذار غصه بخوره حتما خیلی ناراحته داداشت از ناراحتیش اذیت میشه پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
dokhtaramدنیامه عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12850 صلوات فرستادم براش عزیزم 🖤 خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
دردانه_گل_بهشتی عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 744 خدا به دلت آرامشی عجیب نصیب کنه الهی آمین اما اسی ناراحتی و اشک و ماتم نکن به اونم بد میگذره فقط سور ... برادرم به خوابم میاد اما باهام حرف نمیزنه نمیدونید چرا؟
دردانه_گل_بهشتی عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 744 خدا به دلت آرامشی عجیب نصیب کنه الهی آمین اما اسی ناراحتی و اشک و ماتم نکن به اونم بد میگذره فقط سور ... تو خواب دستامو میگیره باهم راه میریم انگار بعد من همش استرس دارم فک میکنم مریضه زود تر باید بره دکتر
anw مدیر استارتر عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 415 خدا به دلت آرامشی عجیب نصیب کنه الهی آمین اما اسی ناراحتی و اشک و ماتم نکن به اونم بد میگذره فقط سور ... چشم💚 (((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤
anw مدیر استارتر عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 415 منم برادرمو از دست دادم پارسال 💔 روحشون شاد (((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤