2777
2789

سلام اول از همه بگم که پسرم 

یه سوال داشتم خواهشا یکی راهنماییم بده یکی که خوب دخترا و اخلاقشون رو میشناسه 

یه دختری هستکه توی رابطه است و از اینده زیاد میترسه 

به پسر مورد علاقه اش میگه که امکان داره چند سال دیگه نظرمون درمورد رابطه و علاقه عوض بشه 

ولی نمیخواد از ته دل رابطه رو تموم کنه 

مدام از این میترسه که نکنه یکی توی اینده جا خالی کنه

اون دختر با اون پسر میره بیرون سر قرار ولی در مورد اینده میترسه و گاهی اوقات قفلی میزنه روی این موضوع و به پسره میگه که هواست باشه من هنوز عاشقت نشدم و بچه ایم و کامل و بالغ نشدیم و امکان داره اینده نظرامون عوض بشه 

به طرف علاقه داره ولی برای مسئولیت های ازدواج اماده نیست و احتمالا ذهنیت منفی درمورد ازدواج داره و چشمش ترسیده

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
به طرف علاقه داره ولی برای مسئولیت های ازدواج اماده نیست و احتمالا ذهنیت منفی درمورد ازدواج داره و چ ...

میشه راهنمایی بدید چه طوری اون دختررو اگاهش کنم

چی بهش بگم تا متوجه بشه و 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه راهنمایی بدید چه طوری اون دختررو اگاهش کنمچی بهش بگم تا متوجه بشه و

باید خودت رو همه جوره ثابت کنی بهش 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
به طرف علاقه داره ولی برای مسئولیت های ازدواج اماده نیست و احتمالا ذهنیت منفی درمورد ازدواج داره و چ ...

با کسی توی رابطه نبوده ولی از روی امار و حرفای بقیه خیلی تاکید داره به اونایی که بهم نرسیدن

با کسی توی رابطه نبوده ولی از روی امار و حرفای بقیه خیلی تاکید داره به اونایی که بهم نرسیدن

میفهمم 

باید خودت رو همه جوره ثابت کنی بهش

من خوب اون رو شناختم ولی اون قدرت اینو نداره که منو بشناسه حتی میخوام کمکش کنم خودم رو بهش ثابت میکنم و میشناسونم ولی انگار کافی نیست و هنوز ترس داره

من خوب اون رو شناختم ولی اون قدرت اینو نداره که منو بشناسه حتی میخوام کمکش کنم خودم رو بهش ثابت میکن ...

راه حل اینه که از همه ابعاد حمایتش کنی. بهش محبت کنی و نشون بدی که میتونی حامی و یار خوبی باشی

با حرف نمیشه باید با عمل ثابت بشه. البته ممکنه بازم اعتماد نکنه چون این مدل دخترا متاسفانه یه مرد بد تو خانواده داشتن و از بچگی ذهنیتشون اینشکلی شده

راه حل اینه که از همه ابعاد حمایتش کنی. بهش محبت کنی و نشون بدی که میتونی حامی و یار خوبی باشیبا حرف ...

پس زیاد روی حرفاش زوم نکنم سعی کنم بیشتر باهاش وقت بگذرونم و بیشتر بهش ثابت کنم به عمل

پس زیاد روی حرفاش زوم نکنم سعی کنم بیشتر باهاش وقت بگذرونم و بیشتر بهش ثابت کنم به عمل

اره باید عملی ثابت کنی. کافیه ادم درستی باشی تمومه ولی اگه نباشی خیلی سخته اینکار