2777
2789
عنوان

با چه ترفندی به نامزد عقدیم بفهمونم بهم پول بده کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من والا یکسال عقد بودم یه قرون ازش نگرفتم! ولی خب انگار دوران عوض شده واسه من ۱۵ سال پیش بود اگه میگفت پول بدم بهت میگفتم مگه گدااام و طلاق میگرفتم😂😂 الان خیلی جالبه که نمیزارن به ماه برسه حتی!!!

بگو میخوام باشگاه هزینه کنم انقد شهریشهمیخوام ارایشگاه برم خرید دارم فلان جیز لازممه

پیش خودش تو ماشین بودیم گفتم ضد آفتاب نیاز دارم ماشینو پارک کرد دیگه خودم رفتم حتی نگفت کارت منو ببر 

پیش خودش تو ماشین بودیم گفتم ضد آفتاب نیاز دارم ماشینو پارک کرد دیگه خودم رفتم حتی نگفت کارت منو ببر

قبل عقدم همین بود؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بخواه چه واضح چه مستقیم 

فقط بخواه ! آینده مالی زندگی متاهلیت به رفتار ها و عادت هایی که به همسرت یاد دادی بستگی داره 

از الان ازش بگیر که بفهمه زن خرج داره وگرنه بعداً برای هزار تومن هزار تومن جواب پس بدی و حتی ممکنه بعداً تو رو پول پرست حساب کنه چون با خودش میگه اون موقع که خرج نداشت الان پول برای چی میخواست 

امروز یا فردا براش یه پیام بفرس با این عنوان که "عزیزم الان که تو نامزدمی من دیگه نمی‌خوام از پدرم پول بگیرم این شماره کارت منه خودت هر ماه یه مبلغی برام بزن "

اگه بهش نزدیکی یکم هندونه هم زیر بغلش بزار 

الان که اول عقدین زیاد روتون بهم باز نشده طرف هر کاری برات می‌کنه و حرفات براش خریدار داره

متاسفانه تو منطقه‌ای که ما زندگی می‌کنیم چیزی به اسم دوران آشنایی وجود نداره و بالافاصله عقد انجام م ...

اها... 

پس احتمال میدم خسیس باشه

شایدم متوجه منظورت نیست باید مستقیم بگی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
2810