2777
2789
عنوان

چجوری زیست بخونم

137 بازدید | 43 پست

دهمم 

درسنامه خیلی سبز خیلییییی زیاده فیلم های عمارلو رو دیدم خیلی خوب یاد گرفتم عالی بود  می خواستم با فیلم پیش برم دوستم گفت وقت تلف کنیه چی کار کنم آخه 

داری میبینی که یاد میگیری بعد دوستت که بهت میگه وقت تلف کنیه ولش میکنی؟

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از من به تو نصیحت سراغ درسنامه کتاب تستا نرو..فقط و فقط کتابببب

حتی وقتی میری تو تستا میبینی نکته جدیده اونو یه جا بنویس نرو رو درسنامه..!

کتابم که میخوای بخونی اول روزنامه وار بخون بعدش واسه یه شخص خیالی توضیح بده خیلییی تاثیر داره من خودم اینجوری میخوندم همیشه زیستم بالای ۱۹ بود

در مسجد و در کعبه به دنبال چه هستی؟اول تو ببین قلب کسی را نشکستی..!🦋💔
دودل شدم یکم میگه من اصلا فیلم نمی بینم فقط درسنامه می خونم

هرکس روش خوندش متفاوته

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

اگه بافیلم یاد میگیری با اون پیش برو به حرف دوستات گوش نکن

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

تو که دهمی ویدیو تدریس فکر نکنم وقت تلف کردن باشه اگه بازده داره برات

هرکی باید روش خودشو پیدا کنه

خیلی سبز درسنامش خیلی طولانیه 

بستگی به اینم داره که معلم خودتون چطوره

ولی در کل ، کتابو بخون اول ویدیو تدریس هم دوست داشتی ببین ، درسنامه خیلی سبز خیلی وقت گیره ، اگه حسش بود بخون ، (من خودم درسنامه نشرالگو میخوندم گاهی) و تستاشو بزن..اول از ساده و آموزشی شروع کن کم کم سخت تر و وقتی حرفه ای تر شدی زمان دار و اینا.. و مرور هم یادت نره...+دهم اگه نهایی هست امسال کتابو خوب بخون

2810