2777
2789
کوچیک ترمیشه سینه خانوما چربیه‌ اگه میخوای کوچیک نشه برنامه غذایی باید رعایت کنی لباس زیر مناسب بپوش ...

من قد بلدم وزنمم 68پایین تنه معمولی بالاتنه سینه به اون گنده خیلی میخام کوچیک‌ شن 

کاش همشهریم بودی میومدم پیشت کدوم شهری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اه دوریم ایروبیک تو خونه هم میشه انجام داد؟ورزش تی آر ایکس چطور؟

فضای باز باشه مثلا حیاط پیاده روی و دویدن اولش انجام بدی خوبه 

تی آر ایکس هم هفته ای سه بار باید باشه در کنارش خوبه 

تی آر ایکس بیشتر برا سفت شدن بدن و مخصوصا برا لاغری شکم و پهلو خیلی خوبه 

تغذیه خیلی مهمه در کنارش باید تغذیه مناسب رژیم لاغری رعایت کنی 

فضای باز باشه مثلا حیاط پیاده روی و دویدن اولش انجام بدی خوبه تی آر ایکس هم هفته ای سه بار باید باشه ...

من هم تنبلی تخمدان دارم هم خیلی شیرین جات میخورم  آخه میرم سرکار نمی‌دونم چی ببرم با خودم بخورم قند و حذف کنم چیا بخورم نمیدونم

من هم تنبلی تخمدان دارم هم خیلی شیرین جات میخورم آخه میرم سرکار نمی‌دونم چی ببرم با خودم بخورم قند ...

توپک خرما با ارده و کنجد یا  مغزیجات 

انجیر 

سه شیره و به مقدار کم البته 

لبنیات و محدود کن

توپک خرما با ارده و کنجد یا مغزیجات انجیر سه شیره و به مقدار کم البته لبنیات و محدود کن

الان من صباذمیرم کار پنیر و نون میخاستم ببرم بنظرت چی سالمه ببرم موندم خودم کامل باید اصلاح سبک کنم