2777
2789
عنوان

بیاین عکس اندامم و بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 106 پست

وا اسی مگه هیکلت چته ذاتا باسن خدبی داره بقیه هیکلت هم عالی و رو فرمه اما به نطرم حتما برو مشاور و خدا لعنت کنه اونایی که اعتماد به نفست رو اینطوری کوبیدن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

والا بد نیست اصلا که خیلیم قشنگه🤌🏻

بدنت فرم داره اتفاقا و پر و قشنگی

فقط یکم شکم داری ک با رژیم حل میشه 

اصلا نقص نداری

تروخدا به خودت داغون نگو🤦‍♀️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن جدی حالا بحث چهره و چیزای دیگه نیس ولی واقعا من عاشق مدل اندام و موهاتم واقعا عالیه بی اغراق ❤️

شما لطف داری ❤

خودتم خیلی خوبه همه چیت

باز من عاشق رنگ پوستت شدم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
مگه چ مدلی هستی

والا مدل خاصی نیستم

تپل بانمکی هستیییییالبللعررر♥️

مرسیییی

به قول بابام همش ب زبون محلی میگه گلیل چتر کول😂

یعنی دختری کوتاه و تپلی با موهای چتری

کاربری از اوایل مهر به بعد دست منه💛
والا بد نیست اصلا که خیلیم قشنگه🤌🏻بدنت فرم داره اتفاقا و پر و قشنگیفقط یکم شکم داری ک با رژیم حل م ...

قربونت برم عزیزم لطف داری🥺ممنونم خدانکنع بتونم شکم و پهلوهای و درست کنم چون همه جا لاغرم الا این دو سه جا .ممنونم که تو تاپیکم نظر گذاشتی عزیزم😍❤️

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
ما که ندیدم شما رو ،حتما خاصی که میگن

نه عزیزم خاص نیستم دوستان بمن زیادی لطف دارن

2810