2777
2789
عنوان

تکون نخوردن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 18 پست
زنگ بزن یکی بیاد پیش دخترت یا ببرش خونه مادرت یا مادر شوهرت عزیزم تو این روزا چرا شوهرت تنهات می‌زار ...

راننده جاده ست بار خورد باید می رفت نزدیکای صبح میاد🤦‍♀️

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
انشاالله به سلامتی بغلش میگیریولی من هم روزهای آخر کم حسش میکردم حتی روز قبل زایمان میترسیدم رفتم کا ...

شما چیز شیرینم خوردی به چپ بخوابی؟ تکونش چطور بود؟

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان همسرم نیست دخترم خوابه یعنی تا فردا صبر کنم برم دکتر خطرناکه؟

من یه بار دکتر بودم یه خانمی اومد گفت حرکات بچم کم شده هفته ۳۶ و ۶ روز بود دکتر آن اس تی گرفت دید حرکات کمه سریع نامه داد بره زایمان کنه

این همه مطمئنن سختی کشیدی تلاش کردی مواقع اینطوری سریع برو بیمارستان

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تمام زندگیم پسرم،من برات میمیرم نفس مامان❤️
من یه بار دکتر بودم یه خانمی اومد گفت حرکات بچم کم شده هفته ۳۶ و ۶ روز بود دکتر آن اس تی گرفت دید حر ...

اره چون بچش رسیده هم هست دیگ بیاد بیرون بهتره اگه تکوناش خوب نشه

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗