2777
2789
عنوان

ماه سی روزه من ماه قبل سیو پنج تا شیفت دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 188 پست
بله چون الان که phd گرفتم تو بخشا نیستم باید از تو اجازه بگیرم تو خودت یکی از کیس تختامونی

خیلی دوست دارم ادامه بدی من خوشم میاد سطح سواد سواد و شعور شما ثبت بشه تا دیگران هم ببینن

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
خیلی دوست دارم ادامه بدی من خوشم میاد سطح سواد سواد و شعور شما ثبت بشه تا دیگران هم ببینن

سطح سوادم که با مدارک و جایگاهم ثابت شده ولی مطمئن باش حتی به عنوان کف شورم استخدامت نمیکنم اگه ببینمت سطح شعورتم که توی خدازده حق داری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا بخاطر حقوق کم گریه کردم من شات بده ببینم احمق کنتور نمیخواد شمارتو بده ادرس میدم بیا بیمارستان و ...

تو برای من اهمیتی ندارم بخوام بیام ببینمت فلک زده

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
تو برای من اهمیتی ندارم بخوام بیام ببینمت فلک زده

اهمیت نداشتم که خودتو پاره نمی کردی من موفق و راضیم تو آرزوی مرگ میکنی بعد تو به من میگی فلک زده؟دیدی میگم صفات خودتو میچسبونی به بقیه 

چی شد چرا نمیخوای بهت ثابت کنم ترسیدی

چرا دنبال اثبات خودتی تو توی پست هات خودتو اثبات کردی 😏

چرا دنبال اثبات خودتی تو توی پست هات خودتو اثبات کردی 😏

اخه باورت نمیشه همه مثل خودت انگل و علاف نیستن فکر میکنی هر کی تایم خالیشو اینجاست امثال خودته میخوام روتو سیاه تر کنم

اهمیت نداشتم که خودتو پاره نمی کردی من موفق و راضیم تو آرزوی مرگ میکنی بعد تو به من میگی فلک زده؟دید ...

هوش ت هم خوب نیست من در جواب قضاوتت گفتم امیدوارم جای من باشی تا تجربه شه برات بعد تو آرزوی مرگ کردی برای من.منم جواب درخور دادم بهت

اخه باورت نمیشه همه مثل خودت انگل و علاف نیستن فکر میکنی هر کی تایم خالیشو اینجاست امثال خودته میخوا ...

بخدا به چیزی که میخواستم رسیدم ای مردم ببینید این خانم به قول خودش مدیر یه بیمارستان هست دیگه ببینید اوضاع بعضی از این پرستار نما ها چیه.

هر کاری سختیای خودشو داره. معلمی هم سخته. مهندسی هم سخته. خیاطی هم سخته. به هر حال هر کسی که پرستار ...

من به قدری به پرستارا احترام میذاشتم براشون تو کرونا گل می‌بردم ولی خدایی بعضی ها خیلی بی وجدانن.من حرف اینه اگه نمی‌تونید اگه حوصله شو ندارید نرید بیمارستان مردم چه گناهی کردن

بخدا به چیزی که میخواستم رسیدم ای مردم ببینید این خانم به قول خودش مدیر یه بیمارستان هست دیگه ببینید ...

ولی من که از بیرون داشتم دعواتونو میخوندم به نظرم اومد شما دارید مغرضانه حرف میزنید نه اون خانم

2810